ΗΛ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Η κα ΜΕΝΔΩΝΗ: Κάθε χρόνο τα ίδια ψέματα

16
1278

ΗΛ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Η Κα ΜΕΝΔΩΝΗ: Κάθε χρόνο τα ίδια ψέματα

 

Κάθε καλοκαίρι η κα Μενδώνη εξαγγέλλει ότι το επόμενο θα έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των μνημείων στην Κω που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό του 2017.

Και πάντα, με πολιτικό θράσος ψεύδεται ότι μέχρι τις εκλογές του 2019 δεν είχε γίνει τίποτα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Το είπε τον Οκτώβριο του 2020. Και της απαντήσαμε με στοιχεία κι εγώ και η υπεύθυνη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή κα Σία Αναγνωστοπούλου.

Παρά ταύτα, συνεχίζει.

Κι ενώ τελειώνει το 2022, 3,5 χρόνια δηλαδή με κυβέρνηση ΝΔ, και δεν έχει μπει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ πάνω στην άλλη, εξακολουθεί προφανώς για να καλύψει την αδυναμία και την αδιαφορία της κυβέρνησης να ΨΕΥΔΕΤΑΙ.

Όμως 3,5 χρόνια είναι πολλά.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις κι έξω από την πόρτα, λέει ο λαός μας.

Θυμίζουμε απλά ότι μέσα σε 18 μήνες από τον σεισμό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε μέσα σε 5 μέρες το Μουσείο, έγιναν σωστικές παρεμβάσεις σε λίγες μέρες και άλλες μελέτες ολοκληρώθηκαν, άλλες εξελίσσονταν για όλα τα μνημεία.

Και το σημαντικότερο, διατέθηκαν άμεσα 1.200.000 ευρώ από τις δημόσιες επενδύσεις σαν προκαταβολή, αλλά και το μεγαλύτερο ποσό από τα 2 εκ. της ΕΕ για την αποκατάσταση των ζημιών.

Αποστομωτική απάντηση όμως στα ψέματα της κας Μενδώνη δίνει η ίδια η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου με το από 16.6.2019 έγγραφό της για τις έως τότε ενέργειές της. (Το δημοσιεύσαμε το 2020).

Κι ενώ ούτε αυτές τις χρηματοδοτήσεις δεν ήταν ικανοί να απορροφήσουν, και δεν έχουν βάλει ούτε 1 ευρώ, υπόσχονται χρηματοδοτήσεις που έτσι κι αλλιώς ΕΥΤΥΧΩΣ θα διαχειριστεί η επόμενη κυβέρνηση, κι όχι η ΝΔ.

 

Ηλίας Καματερός

πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

 

Υ.Γ. Αν η ΝΔ χρειάστηκε 3,5 χρόνια για να μην κάνει τίποτα για τα μνημεία, φανταστείτε πόσα θα χρειαζόταν για να φτιάξει το λιμάνι που είναι και πολύ πιο εξειδικευμένο και δύσκολο έργο. Ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ διέθεσε αμέσως 27 εκ. κι εγκατέστησε σε 18 μήνες εργολάβο παρά τις ενστάσεις, τα δικαστήρια και γενικά τη γραφειοκρατία.

 

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδιά αυτό που περνάμε με ρεύμα καύσιμα κόστος διατροφής επιδόματα κλπ δεν είναι τίποτα. Σκεφτείτε οτι το 2015 δεν μπορούσαμε να κάνουμε ανάληψη πάνω από 60€ την ημέρα

  2. Έννοια σου Καματερε κι όλοι την ίδια μούρη έχετε. Ο κόσμος δεν ξέχνα και ειδικά τα σκοτεινά χρόνια της βουλευτικής ιδιότητας του. Κι εσάς το ψέμμα σας ξεπερνούσε το μπόι σας

  3. Παιδιά οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους.Ο Ηλίας Καματερος λέει άλλους ψεύτες.Η προσωποποίηση της αλήθειας.Λυπηθείτε μας εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ.

  4. εσεις οι πλουσιοι πτωχευμένοι (δήθεν) Αριστεροι που ζείτε πλουσιοπάροχα χρωστώντας τα μαλια της κεφαλής σας (και στις τράπεζες) θα έπρεπε να μην μιλάτε, να σιωπάτε ή ακόμα καλύτερα να σκάτε και να ανοιγετε το στόμα σας μόνο για να πείτε ταπεινά συγγνώμη… Ετσι , οπως όταν περπατάτε στο δρόμο δεν κοιτατε τον κόσμο στα μάτια, την ίδια ντροπή πρέπει να βγάζετε και στο γραπτό σας λόγο!
    ΥΓ: Οχι πως οι δεξιοι είναι καλύτεροι, οχι βεβαια, αλλά τουλαχιστον αυτοι είναι ξεκάθαροι κλέφτες με πρόγραμμα ενώ εσεις … αστα να παει, πάνω στο ξέφρενο φαγοπότι, απο τη μανία σας χασατε τα αυγά και τα πασχαλια!!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΗΛΙΑ!!! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
    ΥΓ : ΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΠΟΘΟ….ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ!!!

    • Μπράβο σου!!
      Ξηγηθηκες φυστίκι αλμυρό στον Ηλία Καματερό .
      Οι αρχιψεύτες που καρατόμησαν την ελπίδα και την αλήθεια , μιλάνε για ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.
      ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ακάματoι ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ……….
      Κρυφτειτε στις τρύπες σας τυφλοπόντικες.
      Σπιλώσατε τα ιερά και τα όσια κάθε τίμιου αριστερού αγωνιστή .
      Είστε οι Χρυσαυγίτες της αριστεράς όπως μπαίνουμε δεξιά απέναντι από Πασοκομαγάζο.
      Βουλώστε το

  5. Ο Καματερος ότι γράφει το υπογραφή! Εσείς δειλοί φαρισεοι και τιποτένιοι δεν έχετε ούτε το θάρρος της γνώμης σας. ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.

    • Αυτός είναι πολιτικός θέλει ψήφους.Εκτίθεται.Επιλογή του είναι ,εμείς απλά λέμε τη γνώμη μας .

    • Αντε ρε κλασαμέντα …
      δικηγοράκο των Αρχιφαρισαίων…..
      Βάλε την υπογραφή σου εδώ.
      Εμένα με λένε John Fufutos

    • Μας ανατσουτσούριασες αυλικέ του Καματερού.
      Ρε ο ΣΥΡΙΖΑ μας φλώμωσε στο ψέμα ΝΑΙ ή ΌΧΙ ?
      Φέρθηκε αλήτικα και προδοτικά όπως και η δεξιά????
      Οπότε τουμπεκί ψιλοκομμένο.
      Καταλαβεού ??

    • Χέστηκε η Φατμέ στ’αλώνι!!!!!
      Και που υπογράφει ο Καματερός , αυτό τον καθιστά αθώο και του δίνει το δικαίωμα να λέει ψεύτες τους ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ όταν υπηρέτησε και υπηρετεί την μεγαλύτερη λοβιτούρα και ΨΕΥΤΙΑ που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ που με τα έργα και τις ημέρες του μας έπεισε ότι ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ , ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ μουσούδα.
      Κοροϊδεύουν και υποτιμούν το πόπολο που πόπολο δεν είναι.
      Είναι χυλόμαζα αποβλακωμένων εμβολιασμένων προβάτων.
      Πλέμπα με φουστανέλα και φέσι.
      Κυρ Καματερέ αυτές τις παπαρδέλες να τις σερβίρεις εκεί που σε πέρνει.
      ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΧΙΙΙΙΙ

  6. Επιστροφή στο ντουλάπι του τίποτα και γρήγορα, πριν μας ανοίξετε κανένα κάπτεν ηλίας πάλι με στρωματσάδα και μπόλικο χέ***μο

  7. 1.6 εκατ ευρω στην λίστα μεγέθους υπερχρεωμένων βουλευτών πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στο μαζι τα φάγαμε αλήθεια ευχαρίστησατε που δεν σας τα έχουν πάρει όλα ακομα με 0 εισόδημα που δηλώνετε στα ποθεν εσχες απ που τρωτε?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ