Στην Τήλο ο Γ.Νικητιάδης. Συναντήσεις με Δήμαρχο Μ. Καμμά, Δημοτικό Συμβούλιο και επιχειρηματίες του τουρισμού

0
80

Την Τήλο επισκέφθηκε ο Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και τ.υφυπούργος Πολιτισμού Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης την Τετάρτη 3 Αυγούστου.

Ο κ. Νικητιάδης συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Τήλου κα. Μαρία Καμμά, στο Δημαρχείο και στη συνέχεια μετείχε σε ειδική σύσκεψη με επιχειρηματίες του τουρισμού και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος. Ο τ.υφυπουργός υπογράμμισε την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός αναπτυξιακού σχεδιασμού στον τομέα του Τουρισμού με πλήρη στόχευση στο παρεχόμενο τουριστικό προϊόν.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην έλλειψη οικιστικής ανάπτυξης στο νησί, γεγονός που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου κοινωνικής κατοικίας. Μάλιστα η κοινωνική κατοικία αποτελεί θέση του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής η οποία προτάθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Τήλο, ο κ. Νικητιάδης συνοδευόμενος από τη Δήμαρχο Τήλου επισκέφθηκε το υπό ανέγερση αρχαιολογικό Μουσείο του νησιού και το Παλαιοντολογικό Μουσείο όπου εκτίθενται τα ευρήματα απο τους νάνους ελέφαντες της Τήλου.

Στη συνέχεια ο κ. Νικητιάδης είχε συνάντηση με μέλη της νεοεκλεγείσας συντονιστικής επιτροπής και φίλους του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ