Γιώργος Αγρέλλης: Για τον θάνατο του γιου μου θα πάω μέχρι τέλους!

0
3355

«Θα πάω την υπόθεση που αφορά τον θάνατο του γιου μου μέχρι τέλους», δήλωσε στον “Sky Rodos” ο Γιώργος Αγρέλλης που έχει υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο νοσοκομείο Ρόδου για τον θάνατο του γιου του Λευτέρη, τον περασμένο Μάιο.

«Το σημαντικότερο για μένα είναι πως την πρώτη ημέρα που πήγε το παιδί στο νοσοκομείο δεν του έδωσαν τη σημασία που έπρεπε. Δεν του έκαναν τις εξετάσεις που χρειάζονταν. Όταν έκανε εισαγωγή για δεύτερη φορά, ήταν αργά», τόνισε ο κ. Αγρέλλης.

Σε ερώτηση αν διαθέτει στοιχεία για την αντιμετώπιση του περιστατικού που οδήγησε στον θάνατο του γιου του είπε: «Δεν έκαναν τις απαραίτητες  εξετάσεις αίματος και το μικρόβιο λειτουργούσε σε έναν οργανισμό που ήταν επιβαρυμένος. Δεν  μπορεί κανείς να μου πει ότι πέθανε από άλλη αιτία.

Αν εντόπιζαν με τις εξετάσεις το μικρόβιο, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική. Το παιδί μου δεν θα έφευγε με αυτό τον τρόπο. Έδειξαν αδράνεια, δεν έδωσαν σημασία. Έχουν κάποιοι ευθύνες πολλές. Αν κάποιος βρεθεί ένοχος, θα πάει στο σπίτι του για να σωθούν άλλες ζωές. Θα πάω μέχρι τέλους και όποιος είναι να τιμωρηθεί, να τιμωρηθεί.

Θα κάνω ό,τι πρέπει».

Πηγή: rodiaki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ