ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Κω: Η εκδήλωση υποδοχής νέων μελών στο Esquina Park Kos

15
1269


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η Οργάνωση Μελών Κω του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών στο Esquina Park Kos (Ψαρών και Αμερικής).

Χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

 

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και τα λάθη πρέπει να γίνονται μια φορά. Ζήτω η προδομένη Μακεδονία! Ζήτω ο γονέας Α και Β! Ζήτω οι ΜΚΟ! Ζήτω το δημοψήφισμα! Ζήτω ο αντιρατσιστικός!

  2. Ο προδομένος ελληνικός λαός από τις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που μας πτώχευσαν και θέλουν να συνεχίσουν να μας κλέβουν κατάλαβε ότι μόνο με ένα νέο κόμμα καθαρών ανθρώπων όπως ο Αλέξης Τσίπρας μπορούμε να επιβιώσουμε αυτή την δύσκολη εποχή. Ευτυχώς δηλαδή γιατί το παρόν του Μητσοτάκη και το μέλλον που μας σχεδιάζουν είναι κατάμαυρο. Δεν θα τους περάσει όσα ψέματα και αν λένε από τις τηλεοράσεις τους κάθε μέρα

    • Να και ένας που πλούτισε με τον ΣΥΡΙΖΑ.Βδαλε μια φωτογραφία να σε κορνιζάρω.Τη σύνταξη ποιος μου την μείωσε;Το ΕΚΑΣ ποιος το έκοψε;Ποιος πήγε τη χαμηλότερη από 480 στα 380;Ποιος έβαλε για ιατρικές δαπάνες -6% στις συντάξεις και στις επικουρικές;Ποιος ανέβασε το ΦΠΑ στα νησιά;Ποιος μας γέμισε νέους φόρους ακόμα και στο τσίπουρο και κρασί;Ποιος αύξησε τη εισφορά αλληλεγγύης;Θέλετε και αλλά;Αυτά μου ήρθαν πρόχειρα.Χρειάζεται θρασσος να υποστηρίζει κάποιος το ΣΥΡΙΖΑ.Να πούμε για τις εφημερίδες;Το λαγό Σαββιδη;Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπόδικο υπουργό;Αυτός δεν έκλεισε το ΜΕΓΑ;Αυτός Σεν έδωσε το Έθνος και OPEN στο Σαββιδη που του μείωσε τα πρόστιμα στη καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ και την πήρε σχεδόν τσάμπα ενώ την πούλησε πανάκριβα μετά από 2χρονια;Ποιος χάρισε πρόστιμα στον ΠΑΟΚ ;Είναι πολύ πρόσφατα όλα αυτά και πολλά αλλά για να τα ξεχάσουμε.

  3. Ποια είναι τα καινούργια μέλη; Αντίθετα πολλά παλιά δεν είδα.Σας έφυγαν;Καλα να σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος και να φεύγει,αλλά και τα μέλη σας;

  4. Τώρα εξηγείται η χτεσινή μποχα στην περιοχή. Νόμιζα ότι είχε ξεχειλίσει βόθρος. Τώρα εξηγείται η δυσοσμία

  5. Αυτά βλέπω και γελάω.Α,ρε μεγάλε Κακλαμάνη Αποστολε,τι ωραίο παράδειγμα έδωσες με τον αποπατο. Νέα μέλη, χωρίς πολιτικό παρελθόν, ανανέωση με ηλικίες δεινοσαύρων…… Μητσοτάκη άφησε τους να πορεύονται….. Έχεις πολλές τετραετίες ακόμα…… Κακομοιριά, κάθε φορά που εμφανίζονται και μιλάνε, τόσο πιο πολύ λέει ο λαός: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…….

  6. Δείτε τι έκανε η Βουλγαρία & την πρόταση ΕΕ που πέρασε σήμερα από τη Βουλή των Σκοπίων. Γίνεται περισσότερο κατανοητό το τι πατσαβούρι υπογράψανε στις Πρέσπες και το περιέφεραν περιχαρείς προσπαθώντας να σε πείσουν με γελοία επιχειρήματα πως πρόκειται για τη συμφωνία του αιώνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ