36χρονος από τη Λέρο έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του και πήγε και κρύφτηκε στη βάρκα του

0
1584

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη και τις πράξεις του βρίσκεται αυτή την ώρα ένας 36χρονος από το νησί της Λέρου, ο οποίος χθες το βράδυ «έσπασε στο ξύλο» την 40χρονη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του ανήλιου παιδιού τους για ασήμαντη μάλιστα αφορμή.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη, στο LerosReport.gr τον νταή σύζυγο κατήγγειλε η μεγαλύτερη κόρη της 40 χρονης, (από άλλο γάμο) η οποία μάλιστα επιχείρησε να σώσει τη μητέρα της και δέχθηκε και η ίδια επίθεση!

Το σοβαρό επεισόδιο, που δεν είναι το μοναδικό για το νησί της Λέρου, σημειώθηκε στις 12/07/2022 το βράδυ και στη συνέχεια ο δράστης έφυγε και κρύφτηκε προκειμένου να αποφυγει τις συνέπειες της αθλιότητας που διέπραξε.

Η σύζυγος απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και αμέσως ο διοικητής του Α.Τ κ. Κωνσταντίνος Πολυδωροπουλος έδωσε διαταγή για την ΑΜΕΣΗ σύλληψή του.  Τις πρώτες πρωινές ώρες ο δράστης εντοπίστηκε και οδηγήθηκε με την διαδικασία του Αυτοφώρου στην Εισαγγελία της Κω προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος του η σχετική διαδικασία που προβλέπεται από τις διατάξεις του νόμου.

πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ