Ανησυχία γονέων για δράση συγκεκριμένων αλλοδαπών σε κεντρικές πλατείες της Κω-Άμεση επέμβαση ασφάλειας

22
14581

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η επέμβαση της Ασφάλειας Κω έπειτα από καταγγελίες για τη δράση συγκεκριμένων αλλοδαπών που έκλεβαν από τις κεντρικές πλατείες της Κω μέχρι ποδήλατα και… πατίνια των παιδιών.

Η ανησυχία των γονέων είναι επίσης για παρενόχληση ανηλίκων, αλλά και να μην φτάσουμε σε χειρότερες καταστάσεις…

Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση και το ευχαριστήριο του φίλου Σταμάτη Πλατέλλα για σχετικό συμβάν και άμεση επέμβαση της ασφάλειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά ίσως να υπάρχουν και κάποιοι αστυνομικοί που δεν την έχουν δει δημόσιοι υπάλληλοι.. Αυτούς τους ευχαριστούμε!

  2. Να μην ανησυχείτε τους έχετε αγκαλιάσει παίρνοντας στις δουλειές σας φθηνά εργατικά χέρια και νοικιάζοντας τα σπίτια σας

  3. Πείτε σε ποιες περιοχές της κω πρέπει να προσέχουμε, που είναι η χρυσή Αυγή να καθαρίσει ο τόπος ας έχει 100 αρνητικά τουλάχιστον έχει ένα θετικό

    • Η Χρυση Αυγη λεχριτη επιτιθεται και σε Ελληνες βλακα. Αμα σου ελειψαν να πας στη φυλακη να μενετε παρεα τα βραδια σ…μυαλε κοπρε.

  4. Αυτοί δεν μας λέγανε ότι θα τους μαντρώσουν;; μετά τις έξι οι δύο στους τρεις που κυκλοφορούν είναι λαθρομετανάστες.Οποιος έχει παιδιά ας τα αφήσει μόνα τους έξω.Το καλοκαίρι θα γίνει το έλα να δεις.

  5. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.

  6. Και που να δείτε κάτι επιτήδειους που πλευρίζουν κοριτσάκια το παίζουν καλά παιδιά ,τους λένε αυτά που θέλουν να ακούσουν ,τα μπαλαμουτιάζουν με λίγα λόγια και όλοι τους πουλάνε αβέρτα ναρκωτικά…

  7. Εγώ ξέρω ότι ότι κακό πάθουμε από την αστυνομία ζητάμε βοήθεια…και με την παραμικρή παραλήψει τους εύκολα τους σταυρώνουμε…είναι άδικο γιατί ιδικά τα τελευταία χρόνια τα δύσκολα με όλα αυτά που συμβαίνουν με τους ανθρώπους να πεθαίνουν από αυτήν την πανδημία πάλη αυτοί οι αστυνομικοί έχουν και αυτό το φορτίο

  8. Κάτι έχει αλλάξει στην αστυνομία και συγκεκριμένα στην Ασφάλεια…..Μπράβο στα παλικάρια της Ασφάλεια Κω.

  9. Η Αστυνομία έχει την αντιμετώπιση της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Όταν είμαστε καλά και έχουμε την υγεία μας, ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ, βλασθημαμε. Όταν δεν είμαστε καλά και υποφέρουμε, ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ, ζητώντας βοήθεια. Έτσι ακριβώς συμβαίνει. Εύχομαι να είστε πάντα καλά και να δοξάζετε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.. Καλή Ανάσταση……

  10. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΙ λΑΘΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ. ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΤΟ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ Η ΤΟΝ ΥΙΟ ΣΑΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ. ΗΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΩΟΙ.

  11. ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΕΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ……….. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ…….. ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΝΤΟΠΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.

  12. ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ <> ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  13. Από πότε ο πατριωτισμός, έγινε ναζισμος; Σιγά τα ωά, από το συνονθύλευμα των βλαμμενων. Πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ, αριστεριστες, χουντικοι, βασιλικοι, ΝΑΖΙ, καμμένοι, ΛΑΟΣ, και κάθε είδους αναβολικοι, πίστεψαν ότι θα κυβερνουσαν. Ευτυχώς, η ΝΔ και όχι ο Συριζα, τους έστειλε εκεί που αρμόζει. Νοσταλγοί του κομπλεξικου Κασιδιαρη, ηρεμειστε ή πάτε και εσείς να του κάνετε παρέα. Εδώ υπάρχει κοινοβουλευτικη δημοκρατία και πρωθυπουργός είναι ο Μητσοτάκης. Μην ονειρεύεστε Πουτιν και Χίτλερ. Και προσέχετε γιατί το Πάσχα τσουγκριζουν ΑΥΓΑ. Ενίοτε και ΧΡΥΣΑ….. ΟΥΣΤ Κ@ΠΡ@ΣΚΥΛΑ, μέρες παθών….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ