Γ. Νικητιάδης από Κάλυμνο: Επιδίωξη μου να είμαι υποψήφιος για να στηρίξω τη Δωδεκάνησο από τα έδρανα της Βουλής (BINTEO)

8
1569

Στην Κάλυμνο βρίσκεται από χθες Κυριακή πρωί ο πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γεώργιος Νικητιάδης.

Ο Γιώργος Νικητιάδης επισκέφτηκε την Κάλυμνο για την εορτή του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω και σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 , συναντήθηκε με το Δήμαρχο και τον Έπαρχο, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο και είχε επαφές με πολιτικούς φίλους του.

Σήμερα μεσημέρι παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο kalymnos-news.gr.

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΟ

O πρώην Υφυπουργός και βουλευτής, αναφέρθηκε στη συνάντηση του με το Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη ,ο οποίος τον ενημέρωσε για  τρία σημαντικά αναπτυξιακά θέματα. Για το Υποθαλάσσιο πάρκο,για την αναρρίχηση και για τη αξιοποίηση των Θερμοπηγών.

Στη συνάντηση του με τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή ενημερώθηκε για τα έργα αρμοδιότητας Περιφέρειας που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ τέθηκε και το θέμα της επιστροφής στο Αρχαιολογικό μουσείο Καλύμνου των χάλκινων αγαλμάτων.Ο Γιώργος Νικητιάδης δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο για την επιστροφή.

Επίσης ο Γιώργος Νικητιάδης έκανε αναφορά στις μεγάλες δυνατότητες της Καλύμνου,για την ανάπτυξη όλων των μορφών εναλλακτικού τουρισμού στο νησί.

Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Γιώργος Νικητιάδης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, αναφέρθηκε στο θέμα της υποψηφιότητας του με το ψηφοδέλτιο ΚΙΝΑΛ –ΠΑΣΟΚ, στις επόμενες εθνικές εκλογές λέγοντας:

Η θέληση μου είναι από το 2012 που δεν είχα εκλεγεί βουλευτής, ασφαλώς και θέλω να είμαι υποψήφιος, έχω τη εντύπωση ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα, θεωρώ ότι θα είμαι, αλλά θα πρέπει να σεβόμαστε τις διαδικασίες. Πρέπει να περάσουν από την Επιτροπή υποψηφίων, από την Κεντρική Επιτροπή, έχω ξεκινήσει ένα άτυπο προεκλογικό αγώνα και θεωρώντας ότι θα είμαι υποψήφιος ,διότι επιδίωξη μου είναι να καταφέρω ξανά τη Δωδεκάνησο να τη στηρίξω από τα έδρανα της Βουλής και να μπορέσω να σηκώσω τη φωνή μου και να χτυπήσω τη γροθιά μου, να απαιτήσω και να παλέψω για τα νησιά μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ –ΠΑΣΟΚ  ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.

Κλείνοντας ο Γιώργος Νικητιάδης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφέρθηκε στη θέση του για την αλλαγή ονομασίας του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ αλλά και στο νέο Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Γιώργος Νικητιάδης στο video που ετοίμασε η Μπέττυ Μαϊλλη.

πηγή: https://kalymnos-news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεωργιε παιδι μου, ένα μήνα πριν τις εσωκομματικές αντιλήφθηκες την υπαρξη του Ανδρουλάκη;Φαντάζομαι τον υποστηριξες, φανατικά όπως και ολους τους προηγουμενους αρχηγους, και πριν λαλήσει τρεις… Τι παει να πει απο οτι ακουγεται θα είμαι υποψήφιος γιαυτο άρχισα άτυπο προεκλογικο αγώνα, ; Τα στελέχη και κυρίως αυτά που διετέλεσαν σε εξέχουσες θέσεις να δίνουν καθημερινά ανένδοτο και προπαντων ανιδιοτελή αγώνα; Τέλος σε ένα κόμμα που ανανεώνεται και επανακινει, Βρε Γιώργο παλι εσύ πρεπει να σε υποψήφιος;Όχι, τόση ενδοια στελεχών δεν υπήρξε ποτε στο ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κρεμαστινου και το Σολεξακι του Καισερλη

  2. Είδαμε τι έκανες στην προηγούμενη βουλευτική σου θητεία. Δεν μας πείθει Αμερικάνε…μήπως θέλεις να κατοχχυρώσει βουλευτική σύνταξη ??

  3. η πολιτικη της γενιας που επαιρνε απο την πολιτικη χωρις να προσφερει μιας γενιας που διελυσαν την Ελλαδα διαχρονικα…ωρα για τσαι και αποστρατεια μας φθανει που δεν κανατε ουτε ενα εργο για τα Δωδεκανησσα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ