Στις Βρυξέλλες η Ελευθερία Φτακλάκη

0
85

Στις Βρυξέλλες η Ελευθερία Φτακλάκη

 

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται η Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, Ελευθερία Φτακλάκη, από τις 13 Μαρτίου, εκπροσωπώντας το κόμμα σε 2 ευρωπαϊκά συνέδρια.

Ειδικότερα, η κα Ελ. Φτακλάκη τη Δευτέρα, 14.03.2022, συμμετέχει ως εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση που διοργανώνεται από την ΕΕνΟΕ (Ελληνική Ένωση για την Ομοσπονδία της Ευρώπης), με κεντρικό θέμα την ανθρωπιστική και προσφυγική κρίση που εκτυλίσσεται στα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω  του πολέμου στην Ουκρανία. Σε αυτή την εκδήλωση θα λάβουν μέρος, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (βουλευτής ΝΔ), ο Γιάννης Μουζάλας, πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) και η καθηγήτρια Κοινωνιολογίας του Ryerson- Torondo, Άννα Τριανταφυλλίδου.

Επίσης, το διήμερο 14-15/03 η Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό συνέδριο “Inclusiveurope που διοργανώνεται στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το μέλλον της Ευρώπης, με θέμα τη Συμμετοχή της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ευρωπαϊκή Ενοποίηση και στις πολιτικές για τη Μετανάστευση. Η κα Φτακλάκη θα είναι κεντρική ομιλήτρια του συνεδρίου, στο οποίο θα μετέχουν εκπρόσωποι οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, της ακαδημαϊκής κοινότητας και τεχνοκρατών, από 13 κράτη μέλη της ΕΕ, στο οποίο συμμετέχει και το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο.

Σημειώνεται πως λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, η κα Φτακλάκη δεν  μπόρεσε να συνοδεύσει το Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη στις εκδηλώσεις της 74ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στη Ρόδο, τον οποίο και είχε ενημερώσει.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ