Περιφέρεια: Αυτοψία στον καταυλισμό Ρομά Κω για την σύνταξη έκθεσης υγειονομικής αναγνώρισης και χωροταξικού ελέγχου

4
1831

 

Αυτοψία για την σύνταξη έκθεσης υγειονομικής αναγνώρισης και  χωροταξικού ελέγχου , θα διενεργηθεί στην Π.Ε Κω,  στον καταυλισμό που διαβιούν πληθυσμοί Ρομά,  την Τετάρτη 23/2/2022 από υπηρεσιακούς παράγοντες του τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της προϊσταμένης του τμήματος Τεχνικών Έργων της Π.Ε Κω, με την συμμετοχή Αστυνομικού προσωπικού.

Η ανωτέρω αυτοψία διενεργείται  μετά από έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σκοπός  είναι ο σχεδιασμός  των αναγκαίων δράσεων  και ενεργειών  προκειμένου να υπάρξουν οι βιώσιμες εκείνες λύσεις και παρεμβάσεις για τη σταδιακή εξάλειψη των καταυλισμών καθώς και η  βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης .

 

Γραφείο Τύπου

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν θεωρείται αυτό καταυλισμός τότε
    !!!!!!!!!!!!!! Ιδέες του Καισερλη, μαύρα μεσάνυχτα. Η ξεφτίλα της Κω το καλοκαίρι για τους τουρίστες που περνάνε από εκεί, και είναι και πολλοί

  2. Μια άθλια εικόνα με τις συνθήκες που ζουν εκεί οι άνθρωποι. Κατεβαίνουν στην πόλη ζητιανευουν ενοχλούν τους τουρίστες και μερικοί έχουν παραβατική συμπεριφορά. Όσο για τη δυσφήμιση του νησιού αυτή είναι πια δεδομένη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ