Ένωση Αστυνομικών Β. Δωδ/σου για τη μαθητική πορεία του ΕΠΑΛ Κω: Χαιρετίζουμε & στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα για οδικό δίκτυο και νοσοκομείο

4
2994

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν αρκούν το οδικό δίκτυο και η σωστή σήμανση ούτε το Νοσοκομείο.Σποτάκια σε κάθε εκπομπή

    απ το Αντίστοιχο Υπουργείο και σύσταση διακυβερνητικής επιτροπής.
    Όπως στο εξωτερικό πρέπει να δείχνουν μικρά σποτ με βασικά οδηγικά λάθη,π.χ. οδήγηση με αλκοόλ,τα λάθος φώτα ,την παραχώρηση προτεραιότητας,κυκλικούς κόμβους..κ.λ.π.
    Όπως αυτά που έδειχναν πριν 10 χρόνια,παράλληλα μείωση ορίων ταχύτητας,ενημέρωση των ξένων όταν έρχονται και υποχρεωτικό έλεγχο όρασης από τα 45 και πάνω.
    Τι να σου κάνει το οδικό δίκτυο,αν οι παραβάτες δεν νοιάζονται,δεν ξέρουν,υποεκτιμούν,έχουν σάγχαρο με μειωμένη δυνατότητα όρασης.Χθες έξω απ τα μαγαζιά αν είχε ένα κλιμάκιο ,θα έβλεπε ότι το 80% είχε πιει παραπάνω ποτηράκια.

  2. Η μοναδική έγνοια της Δημόσια Δύναμης στην Κω κύριοι ,φαίνεται ότι είναι η φούντα.

    Λες και είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει το Νησί με συνολική επιβαρύνση του πληθυσμού.Σαν την Σημερινή Δημοτική αρχή αρέσκεστε σε δελτία τύπου με σύλληψη χρηστών φούντας και ντελάληδες για τις δήθεν επιτυχίες σας.Τόσα στραβά υπάρχουν,τόση εγκληματική αμέλεα,τόση διαφθορά,τόση έλλειψη ασφάλειας του Πολίτη,ηχορύπανση,αντικοινωνική συμπεριφορά,γκράφιτι,παραβατικότητα από νεαρούς ανήλικους,έλλειψη πρόληψης,απουσία ελέγχων,ανισότητα,άνιση συμπεριφορά σε πολίτες,κατηγορίες επαγγελματιών,τόση αποχαύνωση όσο αφορά την ευταξία απέναντι σε ξένους μέθυσους ,σε ποδηλάτες,γουρούνες,ενοικιαζόμενα,λεωφορεία,μια απόσταση απ την έξαρση του παραεμπορίου,καμία παρεμπόδιση των κλεφτών κινητών και πορτοφολιών όχι στα απόμερα,αλλά στο ΛΙΜΑΝΙ,παραλίες,Barstreet,την Κυριακή για 2 ώρες είχε κόντρες στο Φάρο,2 ώρες δεν φάνηκε κανείς.
    Βιασμοί κάργα μετά από πάρτιάγρα πελατών …όλα αφημένα στην τύχη τους και στο οργανωμένο μκροέγκλημα.
    Φαίνεται το κυνήγι της φούντας έχει μεγαλύτερο βάρος απ το υπόλοιπο ‘σκοτεινό’ έγκλημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ