Αποκαταστάθηκε το μπέρδεμα με ανεμβολίαστο που εμβολιάστηκε στην Πάτμο χωρίς να έχει πάει ποτέ εκεί!

0
264
Αποκαταστάθηκε το μπέρδεμα με ανεμβολίαστο που εμβολιάστηκε στην Πάτμο χωρίς να έχει πάει ποτέ εκεί!

πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

Κορονοϊός: Ανεμβολίαστος φαίνεται εμβολιασμένος στην Πάτμο – Πώς έγινε το μπέρδεμα

«Νοίκιαζαν» άστεγο για να κάνει στη θέση τους το εμβόλιο - Έρευνα για να διαπιστωθεί αν το είχε κάνει και άλλες φορές

    Μπροστά σε ένα μυστήριο σχετικά με τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό βρέθηκε ένας άνδρας από την Αθήνα.

    Τι ακριβώς συμβαίνει; Δεν έχει εμβολιαστεί κι όμως στα χαρτιά φαίνεται πως έχει κάνει τις δύο από τις τρεις δόσεις και μάλιστα… από το καλοκαίρι στο νησί της Πάτμου.

    «Μπήκαμε το βράδυ στην πλατφόρμα μαζί με τη σύζυγό μου, για να κλείσω ραντεβού για εμβολιασμό και φάνηκα ότι είμαι διπλά εμβολιασμένος τα στοιχεία μου όλα» τονίζει ο άνδρας μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

    Θέλατε να κάνετε την πρώτη δόση;

    Όχι, όχι τώρα θα κάνω, τώρα και φαίνομαι στην Πάτμο, κάτω.

    Έχετε καμία σχέση εσείς με το νησί;

    Όχι καμία, καμία. Εγώ μένω στην Αθήνα, ήμουν τότε εδώ στην Αθήνα, δεν έχω καμία επαφή με το νησί», λέει ο καταγγέλλων.

    Κάποιος φαίνεται πως με το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ του συγκεκριμένου άνδρα εμβολιάστηκε όχι μία αλλά δύο φορές. Πρόβλημα προφανώς έχει και ο εμβολιασμένος, καθώς στο σύστημα φαίνεται παντελώς ανεμβολίαστος!

    Για συνωνυμία που όμως, δε δικαιολογεί το πώς βρέθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν ο μοναδικός αριθμός ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ του καταγγέλλοντος, κάνουν λόγο, πηγές του Κέντρου Υγείας.

    «Ένας άνδρας, με το ίδιο ονοματεπώνυμο και το ίδιο πατρώνυμο με τον καταγγέλλοντα, με ραντεβού εμβολιασμού κλεισμένο από το ΚΕΠ Πάτμου, ήρθε στο Κέντρο Υγείας και εμβολιάστηκε. Τον περασμένο Μάιο έκανε την 1η δόση και έναν μήνα σχεδόν μετά την 2η», λένε χαρακτηριστικά.

    «Πράγμα που δεν έχω κάνει, να φαίνεται ότι το έχω κάνει; Αυτό μου κάνει εντύπωση, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ που βρέθηκαν όλα. Είναι ακριβώς τα στοιχεία που βρέθηκαν όλα», τονίζει ο άνδρας.

    Είχατε χάσει ποτέ ταυτότητα;

    Είχα χάσει ταυτότητα ναι, το 2019. Τα έχω δηλώσει όμως», συμπληρώνει ο καταγγέλλων.

    Δεν έχει διορθωθεί το λάθος

    Το μπέρδεμα δείχνει να μην έχει τέλος, παρότι απ’ ό,τι φαίνεται το… λάθος διαπιστώθηκε νωρίς, όμως μισό χρόνο αργότερα δεν έχει διορθωθεί και εντοπίστηκε εντελώς τυχαία.

    «Τη δεύτερη φορά και αφού είχε κάνει και την 2η δόση, ανέφερε ότι δεν του είχαν στείλει μήνυμα στο κινητό για να εμβολιαστεί. Αυτό κίνησε υποψίες, έγινε διασταύρωση στοιχείων και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για συνωνυμία. Ενημερώθηκαν τα κεντρικά και ζητήθηκε να γίνει διόρθωση», λέει το ΚΥ.

    Η διόρθωση δεν έγινε και τώρα οι συνέπειες για τον άνθρωπο που προσπαθεί να εμβολιαστεί και δεν μπορεί είναι μεγάλες. Κυρίως, για την υγεία του.

    «Το θέμα είναι τώρα δεν μπορώ να εμβολιαστώ, πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία για να βγω εκτός. Δεν έχει ακυρωθεί τίποτα. Φαίνεται στο σύστημα κανονικά. Το έχω εκδώσει κιόλας και μου κάνει εντύπωση πως ανέβηκε αυτό με τα δικά μου τα στοιχεία. Πρέπει να απελευθερωθεί όμως το μητρώο μου, πρέπει να προχωρήσει κάπως η διαδικασία», αναφέρει ο άνδρας.

    Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης με τον δικηγόρο του εμβολιασμένου… ανεμβολίαστου κυρίου να έχει ήδη προχωρήσει τις νομικές διαδικασίες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ