Συνάντηση Ν. Σαντορινιού με Δήμαρχο Κω | Σειρά συναντήσεων

10
659

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & BINTEO

Χαρίκλεια Χριστοφή

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω Θ. Νικηταρά και στελέχη της Δημοτικής Αρχής (Αντιδημάρχους Π. Αβρίθη και Γ. Κασσιώτη) είχε σήμερα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νεκτάριος Σαντορινιός συνοδευόμενος από τον πρ. Βουλευτή Η. Καματερό και το τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μ. Καβαδάκη.

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν το νησί και τον δήμο Κω.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε επίσης σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων και το εργατικό κέντρο, ενώ πραγματοποίησε περιοδεία στο κέντρο της Κω, για την προώθηση όλων των τοπικών θεμάτων στη Βουλή.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αχρηστη ειδηση της μερας…..
    φυτεψε καμμια ελια..καλυτερα…
    Υ.Γ.Κοψιμιε το νησι εχει μαυρα χαλια ..μερες που ειναι…
    τετοιο μαυρο θα φας ΕΑΝ τολμησεις να εισαι παλι υποψηφιος….

    • Ρε ψιτ..ακο, δεν ντρεπεσαι να λες οτι εχει μαυρα χαλια το νησι? Μαυρα χαλια ειχε με τον πρωην πεντε χρονια, κρουαζιερες και καλοπεραση, και το νησι στον αυτοματο.
      Παντου λακκουβες, χιλιαδες λαμπες καμενες, το λιμανι ρημαγμενο, παντου, εγκαταλειψη. Αλλα το κυριοτερο ηταν οι βρισιες τα ξεβ….ματα, οι μηνυσεις, ο φοβος του κοσμου!!! Τωρα προχωρησαν και προχωρανε πραγματα, ο κοσμος ηρεμησε, ο δημαρχος σεβεται τους πολιτες, κσι η κως μπηκε σε μια πορεια προοδου.
      Μονο εσυ και τα πολιφαδια σας δεν το βλεπετε!! Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα εινσι ΔΗΜΑΡΧΟΣ για πολλα χρονια, γιατι πανω απο ολλα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

      • Ντρεπομαστε να λεγομαστε ανθρωποι… μπροστα στον ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ! Ειμαστε περηφανοι που κοσμειτε το νησι μας … εσεις οι αξιοι της ομαδας σας!
        Ολα σας τα εδωσε ο Θεος !!
        ΚΟΤΗ …υπαρχει ενα σοφο ρητο … μην το ξεχνας!’’
        ‘’Οτι πραξεις… θα εισπραξεις ‘’
        Ξεκαβαλα λοιπον και ασε την επαρση…και το κορδωμα!
        Εχετε ηδη μπει στο πηγαδι!

  2. έγινε και η προγραμματισμένη ‘αναμνηστική’ δόση.
    Άντε κα καλά… σωσίβια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ