ΝΕΣ ΒΣ ΚΙΝΑΛ & Γ. Νικητιάδης: Κάλεσμα για τις εκλογές της Κυριακής

21
860

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ (Ν.Ε.Σ.)

ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Φίλες και Φίλοι,

Στη τελική ευθεία για εκλογή ηγεσίας βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ.

Οι κάλπες για την προεδρική εκλογή θα στηθούν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου σε όλα τα νησιά του Β.Σ. Δωδεκανήσου στα Δημοτικά καταστήματα των πόλεων και κοινοτήτων.

Για το νησί της Κω προβλέπονται κάλπες σε Κέφαλο, Αντιμάχεια,  Καρδάμαινα, Πυλί, Ζηπάρι και στην για την πόλη στο Λαογραφικό Μουσείο «το Χανι»!

Κάλπες στήνονται σε Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Λέρο, Πάτμο, Λειψούς, Νίσυρο και Αγαθονήσι.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι στο ΚΙΝΑΛ πολίτες, αλλά και όλοι οι προοδευτικοί φίλοι της παράταξης μας, καλούνται να επιλέξουν με δημοκρατικές διαδικασίες έναν εκ των έξι υποψηφίων για να ηγηθεί μια σοβαρής εναλλακτικής πρότασης στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, η οποία θα είναι σε θέση να προσδίδει στην Ελλάδα πρωταγωνιστικό ρόλο στα κέντρα των αποφάσεων εντός και εκτός συνόρων.

Οι ώρες διεξαγωγής της εκλογής διαδικασίες θα είναι από 8:30 πμ έως τις 18:30.

Η επαναληπτική διαδικασία προγραμματίζεται για στις 12 Δεκεμβρίου.

Καλούμε λοιπόν όλους σας να συμπορεύεται μαζί μας!.

Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε την εκλογική μας διαδικασία γιορτή δημοκρατίας και αναγέννησης για την παράταξη μας!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Ενόψει των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού- Τουρισμού και π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες της Δωδεκανήσου για συμμετοχή που αναδεικνύει όπως αναφέρει το «μεγαλείο της δημοκρατίας». Η δήλωση του κ. Νικητιάδη έχει ως εξής :

« To ΠΑΣΟΚ, επι προεδρίας  Γ. Παπανδρέου, καθιέρωσε για πρώτη φορά, όχι απλώς στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη αυτό πρώτο, την εκλογή του αρχηγού κόμματος από τους ίδιους τους πολίτες. Στη διαδικασία αυτή, που υιοθέτησαν αρκετά χρόνια αργότερα και άλλα Ευρωπαϊκά κόμματα, όπως και η Ν.Δ στην Ελλάδα, μπορούν να συμμετέχουν όχι μόνο τα μέλη, αλλά και όσοι δηλώνουν φίλοι του κόμματος. Με τον τρόπο αυτό εκλογής, που αποτελεί γιορτή για τη δημοκρατία και αναδεικνύει το μεγαλείο της, την εκλογή του αρχηγού δίδεται η δυνατότητα να την καθορίσουν όλοι όσοι πιστεύουν και επιθυμούν να έχουν άποψη, για τον αυριανό Πρόεδρο μας. Σήμερα, μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα, ο Ελληνικός λαός , δυσαρεστημένος από την πολιτική της Ν.Δ και εντελώς αποστασιοποιημένος από την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθώντας την ώριμη στάση του κόμματος μας υπο την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά σε όλα τα μεγάλα θέματα, στρέφει ξανά το ενδιαφέρον του προς εμάς. Εμάς, που αποτελούμε την μόνη γνήσια Σοσιαλδημοκρατική δύναμη στη πατρίδα μας και το μόνο γνήσιο εκφραστή του κεντρώου πολιτικού χώρου. Το μήνυμα αυτό του λαού, θα γίνει πολύ πιο ηχηρό όταν προσέλθει στις κάλπες, ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός ψηφοφόρων. Θα είναι ένα μήνυμα, που όχι απλώς θα αποδεικνύει το γεγονός ότι το κόμμα μας αποτελεί ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, αλλά και μήνυμα προς την Ν.Δ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι αρμενίζουν στραβά.

Με τα παραπάνω δεδομένα, καλώ τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου Δωδεκανήσιους να δώσουν το παρόν στις εκλογές της Κυριακής. Ένα παρόν, που είναι βέβαιο ότι θα τους δικαιώσει , αλλά ταυτοχρόνως θα δώσει και σε εμάς τη δύναμη να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, και με ενότητα τις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα μας και τα νησιά μας».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι καρεκλοκρενταυροι το χαβά τους. Στο κυνήγι της εξουσίας.

    • καλύτερα από τα συριζοκουμουνια ειναι χιλιες φορες καλυτερα.Μακρια απο συριζοπουλημενους.Πουλησανε σε Σκοπιανούς,τούρκους,γερμανους την αγαπημένη μας Ελλάδα.Πιαστε την ιστορία να δείτε,ότι όλα τα κακά για την αγαπημένη μας Ελλάδα την έφεραν οι κομουνιστές.Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α από κουμουνιστες.

      • Βρε παλαβε, ειναι δυνατο να το παιζεις πασοκος αντικομμουνιστης?
        Μαλλον χρυσαυγιτη σε κοβω.η κρυφο νεοδημοκρστη!!!

  2. Η συμμετοχή πανελλαδικά θα είναι μεγάλη! Στις πέντε του Δεκέμβρη ψηφίζουμε για το μέλλον μας!

  3. Ήρθε η ώρα να γυρίσει! Θα το φέρουμε εμείς που μετά από αρκετό καιρό θα πάμε ξανά να ψηφίσουμε ! Έρχεται η αλλαγή

  4. Η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ μούμιας
    Θα χρειαστώ όχι μία αλλά πεντεξι για να γυρίσω το ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια.

  5. Το σύνδρομο του γραμματοσημου οσο σε φτύνουν τοσο κολλας , αντι ολο το πασοκ να ειναι μεσα με την χρυση αυγη για εσχάτη προδοσία (μνημονια) και ειδικα ο γαπ εχουν τα μούτρα να μιλανε και για δημοκρατια! Ειδικα ο λοβερδος παναγία μου μεσα στην ανανέωση κ την κάθαρση…..

  6. Ο Γιώργος Παπανδρέου. Έχει δίκιο εδώ ο κύριος με την γενειάδα. Ο ΓΑΠ λοιπόν ήταν ο πρώτος στην Ευρώπη που καθιέρωσε εκλογή αρχηγού από την βάση με μοναδικό υποψήφιο τον εαυτό του 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.

  7. Αχ εσύ έπρεπε να μπεις πρόεδρος Αμερικανε. Θα μας φτιάξεις σχολεία νέο νοσοκομείο γήπεδα και πολλά πολλά ξενοδοχεία….τρέξε προλαβαίνεις….

  8. Άντε να οργανωθεί το ΠΑΣΟΚ.Να επανέλθουμε στη κανονικότητα και την πρόοδο.ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας φτάνουν.Να απαλαγουμε από τα μιάσματα του ΣΥΡΙΖΑ,ΜΕΡα 26 και ΝΥΧΤΑ 27.Αρκετά πια.Να ξαναγυρίσουν και τα φασιστακια στα λαγούμια τους.

  9. Ψηφίσατε όλα αυτά τα χρόνια,Καμμενους,Λεβεντιδες,Βελοπουλουσ,Βαρουφακιδες,ΧΑ και ανεβάσατε το ΣΥΡΙΖΑ.Τι ακριβώς πρόσφεραν στη χώρα; Στα παιδιά σας;2-3 κόμματα αρκούν και περισευουν στην Ελλάδα.Να μειώσουμε και τους άχριστους βουλευτές.200 είναι πολλοί.Επιτέλους αρκετά με τους λαϊκισμούς.

  10. Στις εκλογες θα βγουν 5 βουλευτες, 2 νεα δημοκρατια 2 συριζα και ενας κιναλ.
    Αυτοι θα ειναι
    κονσολας- υψηλαντης σαντορινιος -γακης
    νικητιαδης.
    ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!

  11. εμείς που κρατάγαμε το ΠΑΣΟΚ στο 40% και παραπάνω δεν γυρνάμε πίσω. Αλέξης και ΣΥΡΙΖΑ είναι το μέλλον του ελληνικού λαού

    • ….😂…..και ετσι σιγα και αθορυβα…εισχωρησε ο ιος στον εγκεφαλο σου!!!
      Η καταστροφη τού Καθε εκατο χρονια ΕΝΑΣ´Τσιπρα μολις ξεκινησε!!!
      Θα τον σηκωσουμε τον ηλιο!!!

  12. ΑΧ ΒΑΧ ΜΟΝΟ ΚΡΑΥΓΕΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΣΟ ΑΠΟΥΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΑΝΤΑΜ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.👎👎👎👎👎

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ