Νικητιάδης: Τους μάζεψε το Μαξίμου για το ΦΠΑ και χρυσώνουν το χάπι με το Εθνικό

1
103

Μετά τις πρόσφατες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για την διασφάλιση κονδυλίων προς αποκατάσταση του Εθνικού θεάτρου Ρόδου, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού- Τουρισμού και πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης εδήλωσε τα εξής :

« Για αρκετές ημέρες πριν από το πρόσφατο ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Ρόδο τα παπαγαλάκια του μεγάρου Μαξίμου στο νησί, διέρρευσαν προς κάθε κατεύθυνση την είδηση ότι ο Πρωθυπουργός, θα ανακοίνωνε στην Ρόδο, την μείωση των συντελεστών ΦΠΑ για όλα τα νησιά χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Ξαφνικά, τρεις ημέρες προ του ταξιδιού, το θέμα εξαφανίστηκε από την δημοσιότητα. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι «τους μάζεψε το Μαξίμου». Έπρεπε ωστόσο κάτι να πουν. Κάτι να εξαγγείλουν. Έτσι μας προέκυψε η εξαγγελία για αποκατάσταση του Εθνικού θεάτρου της Ρόδου. Καλοδεχούμενη η εξαγγελία, για ένα τόσο σημαντικό για τη Ρόδο έργο, αλλά πότε ; Πώς ; Μήπως προεκλογικώς ; Μετέωρο. Το καίριο  όμως και σημαντικό θέμα με την μείωση των συντελεστών ΦΠΑ παραμένει αναπάντητο. Πρέπει να υπενθυμίζουμε διαρκώς ότι τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μας, του καθιέρωσε το ΠΑΣΟΚ.

Παρά τις δύσκολες συγκυρίες του πρώτου μνημονίου, το ΠΑΣΟΚ διατήρησε και τότε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και η Ν.Δ, συνεχίζει με το ίδιο καθεστώς της κατάργησης τους. Και τώρα ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να μας χρυσώσει το χάπι, με τις γενικόλογες εξαγγελίες του για το Εθνικό. Ο λαός έχει κρίση και συγκρίνει.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. γιωργο γιατι δε λες την αληθεια; την αυξηση του φπα την επεβαλε η ευρωπη μετα τη πτωχευη και τη χρεοκοπια που εφεραν στη χωρα οι κυβερνησεις ν.δ και πασοκ. απο τοτε συνεχως παρατεινεται ο μειωμενος φπα. τωρα λοιπον που δεν μπαινει θεμα απο την ευρωπη, πρεπει η κυβερνηη να καθιερωσει οριστικα το μειωμενο φπα. επιτελους ο κοσμος θελει την αληθεια παντου. πολιτικαντισμοι και ψεματα δεν περνανε πια!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ