Μήνυση Ιμπραήμ Κουνελάκη για συκοφαντική δυσφήμιση στον Διευθυντή και τον Αρχισυντάκτη της Αθηναϊκής εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ»

2
2323

Παρακαλώ για τη δημοσίευση στις εφημερίδες σας. Ευχαριστώ. Ιμπραήμ Κουνελάκης.

Eνώπιον της κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΚΩ

ΕΓΚΛΗΣΗ

Ιμπραήμ ΚΟΥΝΕΛΑΚΗ του Μεχμέτ, κατοίκου Κω, οδός Mητροπόλεως αριθμός 20 με ΑΦΜ 013612576, τηλ.6972700094.

ΚΑΤΑ

1.΄Αγγελου  Αλ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, δημοσιογράφου αρχισυντάκτη της Εφημερίδας Αθηνών «ΤΟ ΒΗΜΑ»,  κατοίκου Αθηνών, οδός Συγγρού αριθμός 340, Καλλιθέα 17673.

2.Αντωνίου  Β. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ, Διευθυντή της Εφημερίδας Αθηνών «ΤΟ ΒΗΜΑ», κατοίκου Αθηνών, οδός Συγγρού αριθμός 340.

  1. Παντός υπευθύνου εκ των φερόντων την ευθύνη καταχωρήσεως και δημοσιεύσεως των σχετικών άρθρων στην εφημερίδα Αθηνών «ΤΟ ΒΗΜΑ».

=======

Μηνύω και αιτούμαι την τιμωρία των άνω προσώπων, οι οποίοι τέλεσαν σε βάρος μου, προσβάλλοντας με βάναυσο τρόπο την τιμή μου, το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως δια του τύπου, το οποίο προβλέπεται, τιμωρείται με τις σχετικές διατάξεις των άρθρων 362, 363, 368, 369 ΠΚ. Ειδικότερα:

Ο πρώτος των μηνυομένων τυγχάνει δημοσιογράφος και παρέχει τις υπηρεσίες του στην ημερήσια εφημερίδα Αθηνών  «ΤΟ ΒΗΜΑ», της οποίας η διεύθυνση ασκείται από τον δεύτερο και η οποία τυγχάνει πανελλήνιας κυκλοφορίας και μάλιστα κινείται από πλευράς φύλλων κυκλοφορίας πάντοτε στις πρώτες θέσεις.

Στο φύλλο της  Κυριακής 22 Αυγούστου 2021 με αριθμό  φύλλου 210 σελίδα

Α 26 46, ο πρώτος συνέταξε και ο δεύτερος δημοσίευσε άρθρο  με τίτλο «Το βαθύ παρασκήνιο με τα βακούφια των Δωδεκανήσων»,  στο οποίο δυσφημούμαι με τον πλέον συκοφαντικό τρόπο, διότι με τον πλέον ιταμό τρόπο παρουσιάζομαι ως προδότης της πατρίδας μου και ως υποστηρικτής της γειτονικής Τουρκίας με την οποία κανένας δεσμός δεν με συνδέει, καθ’ όσον είμαι Έλληνας πολίτης, γεννήθηκα όπως και οι γονείς και οι πρόγονοί μου στην Ελλάδα, κατοικώ μόνιμα στην Ελλάδα στην οποία και λειτουργώ το επάγγελμά μου και της οποίας τη γλώσσα, τη γραφή και την όλη παιδεία έχω διδαχθεί.

Ειδικότερα: Στο άνω φύλλο της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» (σελ. Α26-Α27) αντίτυπο του οποίου συνυποβάλλω με την παρούσα, ο πρώτος των μηνυομένων ανέφερε τα εξής δυσφημιστικά σε βάρος μου:.

Α/ «…Στη θέση του προέδρου τοποθετήθηκε ο Ιμπραήμ Κουνελάκης και ως μέλος ο Σαρρή Σουλεϊμάν, εξέχοντα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Η τότε κυβέρνηση πίστευε ότι έπραττε προς το καλύτερο, αλλά τα γεγονότα απέδειξαν το αντίθετο. Ο Ιμπραήμ Κουνελάκης υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος του «Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κώων Μουσουλμάνων- η Αδελφότης», ο Σαρρή Σουλεϊμάν ήταν ο εν ενεργεία ταμίας αυτού του Συλλόγου και δυο από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ήταν συγγενείς των προαναφερομένων.΄Ετσι η διοίκηση του Βακούφ Κω πέρασε στα χέρια ενός Συλλόγου που είχε καταλάβει αυθαίρετα περιουσία του Βακούφ Κω και διατηρούσε (και συνεχίζει να διατηρεί) στενές σχέσεις με το τουρκικό προξενείο στη Ρόδο…».

Τα γεγονότα τα οποία περιγράφονται στην άνω περικοπή του άρθρου  είναι αναληθή. Τα πραγματικά περιστατικά είναι τα ακόλουθα:

 1.Είναι αληθές ότι εγώ πρωτοστάτησα για τη δημιουργία του Συλλόγου «Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κώων Μουσουλμάνων- η Αδελφότης».

Το καταστατικό το συνέταξαν φίλοι μου δικηγόροι ΄Ελληνες  Χριστιανοί, ο δε σκοπός του όπως προβλέπεται από αυτό είναι η καλλιέργεια φιλίας, αγάπης, συνεργασίας και ανάπτυξης των σχέσεων τόσο μεταξύ των Χριστιανών και Μουσουλμάνων της νήσου Κω, όσο και μεταξύ των γειτόνων προς Ανατολάς, δεδομένου ότι στην Αλικαρνασσό έχουν μετεγκατασταθεί πολλοί Μουσουλμάνοι από την Κω.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε περί το 2001 και εγώ εξελέγην πρώτος Πρόεδρος αυτού. Αμέσως μετά άρχισε η μειοψηφία να προσπαθεί να οδηγήσει τον Σύλλογο σε κατεύθυνση πολιτική και αντί φιλίας να αναδεικνύονται οι διαφορές και αντιπαλότητες.

΄Επραξα ό,τι μπορούσα για να οδηγήσω το σύλλογο στη σωστή αποστολή του, αλλά κατά τις εκλογές του 2006,  με έμμεση εκλογή Προέδρου, δεν εξελέγην,  με αποτέλεσμα να παραιτηθώ αμέσως, τόσον από σύμβουλος όσο και από μέλος του Συλλόγου. Μετά την παραίτησή μου τη θέση του συμβούλου κατέλαβε ο α΄επιλαχών ΣΑΡΡΗ Σουλεϊμάν.

΄Εκτοτε ουδεμία σχέση είχα ή έχω με τον σύλλογο πολύ δε αργότερα ήλθα σε σύγκρουση μαζί του ως Πρόεδρος του Βακούφ και μάλιστα δικαστική.

΄Αρα με τον ΣΑΡΡΗ Σουλεϊμάν ουδέποτε συνυπήρξαμε στο Δ.Σ. του Συλλόγου και συνεπώς η αναφορά στο άνω άρθρο  « Το βαθύ παρασκήνιο με τα Βακούφια των Δωδεκανήσων»  ότι « Ο Ιμπραήμ Κουνελάκης υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος του «Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κώων Μουσουλμάνων-ηΑδελφό της», ο Σαρρή Σουλεϊμάν ήταν ο εν ενεργεία ταμίας αυτού του Συλλόγου και δύο από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ήταν συγγενείς των προαναφερομένων.΄Ετσι η διοίκηση του Βακούφ Κω πέρασε στα χέρια ενός Συλλόγου που είχε καταλάβει αυθαίρετα περιουσία του Βακούφ Κω και διατηρούσε (και συνεχίζει να διατηρεί) στενές σχέσεις με το τουρκικό προξενείο στη Ρόδο»,  είναι εκατό τοις εκατό αναληθής και απορώ ποιος, πώς και με ποιο τρόπο πληροφόρησε τους εγκαλούμενους περί του αντιθέτου.

  1. Ο Σύλλογος Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κώων Μουσουλμάνων- η Αδελφότης, ουδέποτε κατέλαβε ακίνητο ιδιοκτησίας ΒΑΚΟΥΦ. Αντίθετα είχε μισθώσει ένα οίκημα αντί μηνιαίου μισθώματος 250 ευρώ για να πραγματοποιεί εκεί τις συγκεντρώσεις και συναντήσεις των μελών του.

Aργότερα διεπίστωσα ότι δεν κατέβαλλαν τα μισθώματα για αρκετούς μήνες. Όταν ζήτησα από το Σύλλογο να εκπληρώσει τις μισθωτικές υποχρεώσεις του, έλαβα την απάντηση ότι ο Σύλλογος πρέπει να  διαμένει δωρεάν στο μίσθιο. Αμέσως έδωσα εντολή στο νομικό σύμβουλο του ΒΑΚΟΥΦ και κατέθεσε αγωγή καταβολής των μισθωμάτων  και εξώσεως από το μίσθιο. Σας πληροφορώ δε ότι έχει εκδοθεί τελεσίδικη απόφαση γι’ αυτό,  η οποία είναι στη διάθεσή σας. Όπως γίνεται αντιληπτό, αμέσως  μετά έγινα και επισήμως πλέον το «κόκκινο πανί» για το Σύλλογο ο οποίος με επιστολές, μηνύματα, αναρτήσεις και άλλα μέσα  κήρυξε τον πόλεμο εναντίον μου και εναντίον της πολιτικής φιλίας και αγάπης.

Ήταν τόση η εναντίον μου αντιπαλότητα ώστε έφεραν από την Κομοτηνή ιδιώτη ιερωμένο (Χότζα) ώστε να τελεί (παράνομα) θρησκευτικές τελετές (κηδείες, βαπτίσια, προσευχές κ.λ.π.) σε βάρος του επίσημου Χότζα τον οποίον είχε διορίσει το ελληνικό κράτος από το οποίο και μισθοδοθείτο και με τον οποίον η συνεργασία μου ήταν άριστη.

Β/ «….. Τα προβλήματα βγήκαν στην επιφάνεια λίγο αργότερα. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, επιδιώκοντας τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση του Οργανισμού, συγκρούστηκε με τον κ. Κουνελάκη για τις αναθέσεις μελετών για την αποκατάσταση των τζαμιών της Κω μετά τον σεισμό, αλλά και με τον Σαρρή ΣουλεΪμάν για την υπόθεση της διάθεσης ενός αγρού που ανήκει στον Οργανισμό Διαχείρισης με σκοπό την ανέγερση νοσοκομείου στο νησί. Η διοίκηση του βακουφίου, με πρωταγωνιστή τον Σαρρή ΣουλεΪμάν (και παρά την αντίθετη στάση του προέδρου του Βακούφ) αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή της στην πώληση του συγκεκριμένου αγρού. Αυτό σήμαινε ότι η κατασκευή νέου νοσοκομείου στην Κω-ένα έργο μεγάλης σημασίας για το νησί αλλά και για την εικόνα της τότε κυβέρνησης-ακυρωνόταν πριν καν ξεκινήσει. Η κοινή εκτίμηση όλων ήταν ότι πίσω από την παράλογη άρνηση της πλειοψηφίας του Βακούφ Κω ήταν ο τούρκος πρόξενος της Ρόδου που δεν ήθελε την κατασκευή ενός σύγχρονου νοσοκομείου στην Κω.Ο κ. Καματερός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και φέρεται να κατέθεσε πρόταση αντικατάστασης των κκ Κουνελάκη και Σουλεϊμάν με ταυτόχρονη αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τη λειτουργία του Οργανισμού Διαχείρισης Κτημάτων Βακούφ Κω».

Τα περιστατικά αυτά είναι αναληθή, τα δε πραγματικά περιστατικά είναι τα ακόλουθα:

  1. Ο σεισμός εκτός από τον μιναρέ του Τζαμιού στην πλατεία Ελευθερίας ο οποίος κατέρρευσε εξ ολοκλήρου (είναι το Τζαμί που υπάρχει στη σχετική φωτογραφία του άρθρου ) κινδύνευε να καταρρεύσει και ο μιναρές του Τζαμιού στη Λότζια.

Αμέσως μετά τον σεισμό, ήλθε στην Κω η Υπουργός Πολιτισμού κ. Κονιόρδου, είδε επί τόπου τις ζημιές και εδήλωσε ότι πρέπει άμεσα να γίνει στήριξη και αποκατάσταση του μιναρέ αυτού και μάλιστα μου είπε επί λέξει «Πρόεδρε υπάρχει άμεσος κίνδυνος, ανάθεσε το έργο άνευ προσφορών για να μην έχουμε καθυστέρηση και γραφειοκρατία». Όμως εγώ την πληροφόρησα  ότι προ του σεισμού, η προηγούμενη εμού διοίκηση είχε αναθέσει την εκπόνηση μελέτης σε τεχνικό γραφείο στη Ρόδο με τεράστια πείρα στην αρχιτεκτονική και στατική των τζαμιών η οποία είναι έτοιμη. Μου είπε να προχωρήσω αμέσως. Παρά ταύτα ζήτησα  και πήρα προσφορές από τρία τεχνικά γραφεία για το έργο. Και τα τρία έδωσαν προσφορές οι οποίες είχαν σημαντική απόκλιση.

Την πρώτη με  την καλύτερη τιμή   την ανακάλεσε την επομένη το γραφείο που την προσέφερε. Η δεύτερη υπεβλήθη από  κοινοπραξία δυο μηχανικών, ο ένας δε από τους δύο παραιτήθηκε επίσης την επομένη εγγράφως και άρα κατέστη η προσφορά  μη νόμιμη.΄Εμενε η τρίτη η οποία προήρχετο από το τεχνικό γραφείο το οποίο είχε συντάξει τη μελέτη που προανέφερα με έδρα τη Ρόδο και το οποίο κατά γενική εκτίμηση ήταν το μόνο με εμπειρία και ικανότητα για να αποπερατώσει το έργο.

΄Ετσι αποφάσισε το συμβούλιό μας ομόφωνα να αναθέσει το έργο σ’ αυτό, το οποίο εκτός των άλλων είχε και έτοιμη τη μελέτη για την οποία είχε πληρωθεί και επί πλέον με έγγραφη δήλωσή του μείωσε την προσφορά του τόσο όσο να ισοβαθμίσει με την αμέσως επόμενη για την οποία ο ένας εκ των δύο μηχανικών είχε αποχωρήσει.

Στο σημείο αυτό υπήρξε και η διαφωνία μου με τον τοπικό βουλευτή, ο οποίος ζήτησε επίμονα να επαναληφθεί η προκήρυξη, ενώ ο κίνδυνος της καταστροφής ήταν άμεσος και κατεπείγων.

Εμείς προχωρήσαμε στην ανάθεση και μετά από λίγο εκπαραθυρώθηκα από Πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ όπως μετά βεβαιότητας  ανέμενα, αφού δεν έκαμα «το χατήρι του κ. Βουλευτή».. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και όλα τα άλλα είναι είτε εκ της άγνοιας είτε εκ του πονηρού.

  1. Σχέσεις μου με τον Πρόξενο. Όταν έγινε ο σεισμός φονεύθηκε ένας νέος άνδρας παραθεριστής από την Τουρκία. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κω. Την επομένη με ειδοποίησε ο υπεύθυνος του γραφείου ταξιδίων Κω-Αλικαρνασσού (Μπόντρουμ) ότι έρχεται από την Τουρκία ο πατέρας του νεκρού για να παραλάβει τη σορό.

Πήγα στο πλοίο συνάντησα τον άνθρωπο για να τον συλλυπηθώ να του κάμω τον διερμηνέα ώστε να  συνεννοηθεί με τις αρχές και να τον διευκολύνω στην εν γένει μεταφορά του παιδιού του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγώ και ο νόμιμος Χότζας συνοδέψαμε το φέρετρο μέχρι το λιμάνι και αναμέναμε τον απόπλου του σκάφους. Εκεί είδα για πρώτη φορά παραστέκοντα τον Πρόξενο της Τουρκίας στη Ρόδο, τον οποίον μέχρι τότε ούτε γνώριζα, ούτε είχα συναντηθεί, ούτε ποτέ συνεργάστηκα μαζί του. Είδα απλά ότι συνοδευόταν από τον Καδρή Μεμέτ, Πρόεδρο του Συλλόγου.

Από απόσταση ολίγων μέτρων μου απηύθυνε το λόγο ο κ. Πρόξενος ο οποίος μου είπε: « Εμείς οι δυο πρέπει να τα πούμε. Του απάντησα ελάτε να τα πούμε».

Εκείνος μου απάντησε ότι «Δεν μπορώ να μιλήσω μαζί σου, όσο συνοδεύεσαι με αυτόν» εννοώντας τον νόμιμο Χότζα. Του απάντησα ότι είναι ο νόμιμος Χότζας, ο διορισμένος από τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας που ζούμε και δεν είναι δυνατόν να τον απαξιώνετε με αυτόν τον τρόπο.

Δεν δόθηκε συνέχεια αλλ’ ούτε και υπήρξε οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία ή επαφή με τον Πρόξενο.

Κατά το επόμενο έτος 2018 και ενώ ήμουν ακόμη Πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ, μετέβημε με ένα παλιό φίλο μου (Νικόλαο ΠΗ) στην Τουρκία με τοπικό σκάφος που εκτελεί την γραμμή.

Όταν φθάσαμε στο λιμάνι της Αλικαρνασσού (Μπόντρουμ) και παρέδωσα τα χαρτιά μου στην αρμόδια υπηρεσία ελέγχου-εισόδου στην Τουρκία, ο επικεφαλής μου απάντησε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδός μου στην Τουρκία και ότι είμαι ανεπιθύμητο πρόσωπο. ΄Ετσι οδηγήθηκα πίσω στο σκάφος στο οποίο ανέμενα από την 10η πρωϊνή μέχρι την 4η μ.μ. οπότε ανεχώρησα και έφτασα πάλι στην οικία μου στην Κω.

Από τότε είμαι « persona  non grata»  για την Τουρκία, δηλαδή την χώρα τηΓ/ν οποία προσπαθείτε ν’ αποδείξετε εμμέσως αλλά σαφώς ότι υπηρετώ και τα συμφέροντα της οποίας δουλεύω.

3.Κατά τη διάρκεια της Προεδρίας μου συνέβησαν ή δεν συνέβησαν τα εξής σημαντικά:

α.Κανένα απολύτως ακίνητο του ΒΑΚΟΥΦ, δεν πωλήθηκε ούτε δημοπρατήθηκε.

β.Πίεσα ή άσκησα αγωγές αναπροσαρμογής των μισθωμάτων των ακινήτων τα οποία μέχρι τότε είχαν μισθώματα της δεκαετίας του 1970-1980, οι μισθωτικές συμβάσεις μεταβιβάστηκαν από πατέρα σε παιδί και είχαν καταστεί ισόβιες. Επί δικής μου προεδρίας τα μισθώματα αυξήθηκαν κατά ποσοστό  από 30 έως 60%. Κι αυτό όπως καταλαβαίνετε «πόνεσε» τους ψηφοφόρους και κατ’ επέκταση τους Βουλευτές.

γ. Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε συνεργασία με το Προξενείο της Τουρκίας στη Ρόδο, ούτε με τον Σύλλογο «Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κώων Μουσουλμάνων –η Αδελφότης» των μουσουλμάνων της Κω, από το 2006 και μέχρι σήμερα ούτε και είμαι μέλος αυτού.

δ. Ουδέποτε νομιμοποίησα ή ανέχθηκα τον ιερωμένο τον οποίο έφερε στην Κω ο άνω Σύλλογος με τις ευλογίες του Προξένου της Τουρκίας στη Ρόδο.

Από τα παραπάνω πραγματικά και αδιαμφισβήτητα περιστατικά προκύπτει ανεπιφύλακτα ότι όλα όσα καταγράφονται στο άνω άρθρο όχι μόνον είναι ψευδή και δυσφημιστικά, αλλά είναι και εξόχως συκοφαντικά, αφού:

 1.Ουδεμία σχέση έχω με τον Σύλλογο «Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κώων Μουσουλμάνων –η Αδελφότης».

  1. Ουδεμία παραχώρηση ακινήτου έκαμα και χρήση προς τον άνω Σύλλογο , ενώ αντιθέτως άσκησα ένδικα μέσα κατ’ αυτού, διότι δεν κατέβαλλε τα συμφωνημένα μισθώματα.

3.Ουδέν ακίνητο του ΒΑΚΟΥΦ εκπονήθηκε επί της δικής μου προεδρίας.

  1. Ουδεμία σχέση πολιτική, εθνική, προσωπική ή φιλική είχα ποτέ με τον Πρόξενο της Τουρκίας στη Ρόδο.

5.Δυσφημούμαι συκοφαντικώς από τους εγκαλούμενους ότι τυγχάνω «όργανο ξένης χώρας», η οποία όμως με έχει κηρύξει ανεπιθύμητο πρόσωπο και δεν μου επιτρέπει καν να εισέλθω στην επικράτειά της.

Επειδή οι εγκαλούμενοι τέλεσαν  τα αδικήματα τα οποία ιστορούνται στην παρούσα και πρέπει ν’ ασκηθεί δίωξη σε βάρος τους,  ώστε να λογοδοτήσουν  ενώπιον της δικαιοσύνης για την τέλεση αυτών.

                        ΕΓΚΑΛΩ

Τους : 1/΄Αγγελο  Αλ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ,  δημοσιογράφο αρχισυντάκτη της Εφημερίδας Αθηνών «ΤΟ ΒΗΜΑ»,  κάτοικο Αθηνών, οδός Συγγρού αριθμός 340, Καλλιθέα 17673 και 2/Αντώνιο   Β. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ, Διευθυντή της Εφημερίδας Αθηνών «ΤΟ ΒΗΜΑ», κάτοικο  Αθηνών, οδός Συγγρού αριθμός 340, τον πρώτον ως συντάκτη και αρθρογράφο του εις το ιστορικό αναφερομένου δυσφημιστικού δημοσιεύματος και τον δεύτερο ως διευθυντή υπεύθυνο για τη δημοσίευση του άνω δυσφημιστικού δημοσιεύματος.

Δηλώνω ότι παρίσταμαι στη δίκη που θα επακολουθήσει και σε όλους τους βαθμούς αυτής, προς υποστήριξη της κατηγορίας ως έχων  δικαίωμα εκ του νόμου για την ηθική βλάβη  την οποία έχω υποστεί.

Αντίκλητό μου  ορίζω το δικηγόρο του Πρωτοδικείου Κω Ιωάννη Β.Κασιώτη, κάτοικο Κω, οδός Γρηγορίου Ε΄αριθμός 29, 2ος όροφος, Κως τηλ. 22420-23154.

Συνημμένα υποβάλλω:

Το υπ’αριθμ.210/22/8/2021 φύλλο της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής.

Μάρτυρα δηλώνω τον Βασίλειο Πη του Γεωργίου, κάτοικο Κω οδός Γεωργίου Αβέρωφ, τηλ. 6932320560.

 

Κως 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΕΓΚΑΛΩΝ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από όλα έχει ο μπαχτσες. Βαθύ Τουρκικό κράτος. Ελληνικό παρακράτος τεχνικών γραφείων. Απευθείας αναθέσεις. Φεσαδορικα ιδρύματα εις βάρος άλλων. Εκμετάλλευση θρησκευτικών ιδρυμάτων προς όφελος συγκεκριμένων επιχειρηματιών. Παράνομη επιλογή Χότζα… Όλα μοιάζουν τόσο οικεία, αχ κύριε Κουνελάκη, περιγράφεται την ελληνική πραγματικότητα. Τα ίδια γίνονται μεταξύ Χ.Ο ιδρυμάτων, κράτους, βουλευτών και συλλόγων. Αχ Ελλάς το μεγαλείο σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ