Ρόδος: Έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά από πολύμηνη νοσηλεία ο Παντελής Καρύδης

0
2515

Θλίψη και συγκίνηση επικρατεί και πάλι στη Ρόδο για τον χαμό ενός ακόμα ανθρώπου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά πολύμηνη νοσηλεία του σε εντατικές και νοσοκομεία.

Πρόκειται για τον Μιχαήλ – Παντελή Καρύδη, 41 ετών, από το νησί της Ρόδου, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το βράδυ της 9ης Ιουνίου 2020, στην περιοχή της Φανερωμένης και από τότε έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.  Ο άτυχος συμπολίτης μας, οδηγούσε δίκυκλο και συγκρούστηκε με ι.χ. αυτοκίνητο.

Η κατάστασή του είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη εξαρχής από τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ρόδου όπου μεταφέρθηκε.

Ο 41χρονος συμπολίτης μας,  έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για 8 μήνες σε φυτική κατάσταση. Έκτοτε, διαγνώστηκε με σπαστική τετραπληγία και παρέμεινε καθηλωμένος στο κρεβάτι.

Οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, με σκοπό να ανακτηθούν οι χαμένες του ικανότητες κίνησης και επικοινωνίας. Έτσι, ο Μιχαήλ- Παντελής μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο στη Λάρισα για να συνεχίσει τις απαιτούμενες θεραπείες.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες του ίδιου, της οικογένειάς του και των γιατρών, ο Μιχαήλ Παντελής Καρύδης, έχασε τη μάχη για τη ζωή βυθίζοντας έτσι στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς του.

Να σημειωθεί πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο σύλλογος ΠΑΜΕΑ μάζευε πώματα προκειμένου να βοηθήσει τον Παντελή.

πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ