Ιωάννης Παππάς: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στα νησιά μας στις 28 Οκτωβρίου έχει ιδιαίτερη αξία

5
590

Ιωάννης Παππάς: Η επικείμενη επίσκεψη Μητσοτάκη έχει ιδιαίτερη αξία.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα νησιά μας, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, το ενδιαφέρον, την αγάπη και την προσήλωση του Πρωθυπουργού στα Δωδεκάνησα και τους νησιώτες.

Ο Πρωθυπουργός επισκέπτεται τα νησιά μας, γνωρίζοντας πολύ καλά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και τις ανάγκες που υπάρχουν για τις νησιώτισσες και τους νησιώτες.

Η επίσκεψη του, έρχεται ως επιστέγασμα σε μια χρονιά με πολύ θετικό αντίκτυπο στην οικονομία και στο τουριστικό προϊόν των Δωδεκανήσων, αφού φέτος τα νησιά μας, με πρωτοπόρα την Ρόδο, κατέγραψαν πρωτιές στις αφίξεις, προβάλλοντας έτσι την δωδεκανησιακή φιλοξενία και ομορφιά παγκοσμίως.

Για τους παραπάνω λόγους, ο Πρωθυπουργός αντιλαμβανόμενος την σπουδαία συνεισφορά των Δωδεκανήσων στην εθνική οικονομία, επισκέπτεται τα νησιά μας έχοντας στη «φαρέτρα» του πλήθος προτάσεων και νέων έργων, τα οποία αφορούν τον πολιτισμό, τις υποδομές και την ανάπτυξη στα νησιά μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι βέβαιο ότι θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Διότι πρώτα είναι άνθρωπος και μετά πολιτικός.

  2. Ωχ,ωχ,
    ευτυχως που μας ενημερωσατε να την κανουμε…
    ποτε δεν ξερεις τι μπορει να φερει….χαχαχχαχ

  3. Ο ανδρεας ειπε θα φτιαξει ιατρικη σχολη. Δεν εγινε αλλα επεκτεινε δυο φορες το νοσοκομειο, και εκανε αλλα 25 νομαρχιακα. Ας φερει κιαυτος 5 γιατρους διαολε!!!!

  4. Θα έλθει ο πρωθυπουργός τρέχω να τον υποδεχθω θα μας φτιάξει λέει ένα μεγάλο σύγχρονο νοσοκομείο.γεματο με όλους τους γιατρούς. Σαν αυτό που έφτιαξαν και οι άλλοι σαν αυτό που βλέπουμε κάθε βράδυ στον ύπνο και στον ξύπνιο μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ