Περιφερειακό Φυτώριο: Παράδοση πλέον των 250 φυτών(καλλωπιστικών και δασικών) σε 95 & 80 ΑΔΤΕ (ΦΩΤΟ)

7
1119

 

Έπιασε δουλειά η νέα διοίκηση του Φυτωρίου

Η νέα διοίκηση του Περιφερειακού Φυτωρίου υπό τον πρόεδρο Μιχάλη Λουλού ανέλαβε αμέσως πρωτοβουλίες, θέλοντας να βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη του, αλλά και στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Κάθε χρόνο στηρίζει κι εγκρίνει τα αιτήματα για διάθεση φυτών σε σχολεία, συλλόγους και συμβάλλει στην μεγάλη προσπάθεια για αναδάσωση των καμένων περιοχών.

Σήμερα, μετά από σχετικά αιτήματα που υποβλήθηκαν από την 95 ΑΔΤΕ και την 80 ΑΔΤΕ προχώρησε στην παράδοση πλέον των 250 φυτών(καλλωπιστικών και δασικών).

Στη Ρόδο τα φυτά παρέλαβε από τις εγκαταστάσεις του Φυτωρίου αντιπροσωπία της 95 ΑΔΤΕ και στη Κω τα φυτά παρέδωσαν ο εντεταλμένος Πολιτισμού, περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Κρητικός και ο εντεταλμένος Εμπορίου, περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Χαλκιδιός.

Η νέα διοίκηση του Περιφερειακού Φυτωρίου έχει βάλει ψηλά τον πήχη με απώτερο σκοπό την ανάδειξη και καταξίωση του. Τα μέλη της διοίκησης ενημερώνονται καθημερινά και παράλληλα εξετάζουν κάθε προοπτική που θα βοηθήσει στην επίτευξη του σκοπού.

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ο δρόμος που έπρεπε να ήταν τέλειος από πράσινο και φυτά, εν τούτοις ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟΣ. Ο δρόμος περιπάτου με ξεραμένη πρασινάδα. Ο δρόμος που συνδέει την μαρίνα με το κέντρο της πολεως. Γεμάτος με τουριστες. Ευτυχώς βάλανε παγκάκια.

    • Γιατι περιμενατε κατι αλλο δηλαδη;;;
      Ψηφισατε τους σωτηρες;;;
      Αυτοι μας διοικουν!!!!
      Και η καταντια ειναι ευγενικη λεξη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ