Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Κάηκαν, δυστυχώς μερικά από τα ζώα της «Φάρμας Ρόδου» (ΦΩΤΟ)

Κάηκαν, δυστυχώς μερικά από τα ζώα της «Φάρμας Ρόδου» (ΦΩΤΟ)

0
2320

Ρόδος: Η φωτιά στο όμορφο νησί της Ρόδου προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε διάφορες περιοχές και η γνωστή φάρμα με τις στρουθοκαμήλους και τα άλλα υπέροχα ζώα, βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές.

Το DEBATER επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της φάρμας, κ.Γιάννη Καλαφατά, και μας ενημέρωσε πως υπήρξαν απώλειες ενώ κάποια ζώα, δυστυχώς, κάηκαν.

Είχαμε απώλειες δυστυχώς. Κάηκε η θηλυκιά καμήλα, το καγκουρό, το αρσενικό ρακούν και δυο στρουθοκάμηλοι“, αναφέρει ενώ παράλληλα αποκαλύπτει πως δεν κάηκε όλη η φάρμα, ευτυχώς, κάηκαν όμως το σπίτι μας και άλλη μια εγκατάσταση.

“Μέσα σε δύο λεπτά εκεί που βλέπαμε το μέτωπο και είχαμε πυροσβέστες μπροστά μας η φωτιά πέρασε σε απόσταση 150 μέτρων πολύ γρήγορα. Εμείς την γλιτώσαμε από τύχη γιατί η φωτιά πέρασε από πάνω μας. Κυριολεκτικά από πάνω μας, είχαμε στοιχηθεί τα πυροσβεστικά, ο πατέρας μου και τα αδέρφια μου και πέρασε από πάνω μας η φωτιά“, δηλώνει ο υπεύθυνος της φάρμας.

Οι πολίτες είναι στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν τη φάρμα – πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση – και όπως αναφέρει ο κ.Καλαφατάς φέρνουν φρούτα για τα ζωάκια:

“Είναι συγκινητική η κίνηση των πολιτών για τα ζωάκια μας. Συνεχίζουν να φέρνουν φρούτα για τα ζωάκια που τα κατάφεραν. Προς το παρόν καλύφθηκαν οι ανάγκες“.

Ρεπορτάζ: Λάζος Μαντικός

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ