Ρόδος: Ξενοδοχοϋπάλληλοι δεν πηγαίνουν να εργαστούν γιατί αρνούνται να εμβολιαστούν

23
2739

Υπάρχει έλλειψη προσωπικού στα ξενοδοχεία της Ρόδου επειδή αρκετοί ξενοδοχοϋπάλληλοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν ή να κάνουν rapid test! Την αποκάλυψη αυτή έκανε χθες στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Θανάσης Σταμούλης ο οποίος μάλιστα,  όπως είπε,  ξενοδόχοι που έχουν πολλά τμήματα των ξενοδοχείων τους κλειστά, του ζητούν προσωπικό.

«Μεγάλο είναι το πρόβλημα. Δεν πάνε να δουλέψουν γιατί δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο αλλά ούτε και να πληρώσουν για rapid test. Εγώ τους εξηγώ τους κανόνες που πρέπει να τηρούμε αλλά δεν καταλαβαίνουν» είπε στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο κ. Σταμούλης φανερά απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή.

«Φοβάμαι ότι εμείς οι εργαζόμενοι θα κλείσουμε τη Ρόδο και αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Τους λέω ότι πρέπει να δουλέψουν για να πάρουν επίδομα ανεργίας τον χειμώνα αλλά δεν συγκινούνται. Δεν ξέρω τι θα γίνει» κατέληξε ο κ. Σταμούλης.

 

πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

23 ΣΧΟΛΙΑ

    • Θα έρθουν στο Στρατόπεδο που υπηρετείς και θα τρώνε. Έμαθαν ότι είσαι καλός στο να καθαρίζεις πατάτες και κρεμμύδια.

      • Άμα είσαι πεινασμένος θα κάνω τα πάντα αλλά να έχεις εμβόλιο αλλιώς έξω σε κεσεδάκι και μείνε σε σκηνή

  1. Μπράβο στα παιδιά! Αντίσταση στην Χούντα του Μητσοτάκη και των ψεκασμένων εμβολιασμένων! Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δεν θα θυσιαστούν εν ονόματι της ανο(η)σίας της ΑΓΕΛΗΣ, πολιτικο-οικονομικών συμφερόντων και κομματικών εγκάθετων με την προβιά γιατρού.
    Αποστάσεις- μάσκα- αντισηπτικό και όχι συνομωσιολογικές φαντασιώσεις. Ο ιός είναι εδώ, μπορεί να σκοτώσει, αλλά δεν θα μας κλέψει και την ελευθερία της αυτοδιάθεσης των σωμάτων μας.

    • Δημοκράτη μου και εγώ δεν γουστάρω να με σερβίρει ανεμβολιαστος και μα καθαρίζει το δωμάτιο μου.Τόσο απλά δασιστακο που βλέπεις των ιό για να κανείς αντιπολητευση στο Μητσοτακη επειδή έβαλε εκεί που άξιζε τους αρχηγούς σου της ΧΑ

      • Στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Νέας Δημοκρατίας;;
        Ή η αλβανοαφγανική ορθογραφία σου είναι παρενέργεια του εμβολίου;;;

        • Με τον ΣΥΡΙΖΑ τελείωσα το σχόλιο .Αυτά έμαθα από τους καθηγητές που διόρισε και νας έλεγαν ποσό καλές είναι οι καταλήψεις να καθόμαστε και εμείς και αυτοί.

    • Για το σχόλιο ‘ΜΑΖΙ ΣΑΣ’.
      Όπως φαίνεται από την απάντησή σου πρέπει να είσαι πολύ μπερδεμένος με τον ιό.
      Θέλεις να έχεις αυτοδιάθεση του εαυτού σου, αλλά συγχρόνως ξέρεις και αποδέχεσαι την ύπαρξη του covid που όπως ο ίδιος αναφέρεις μπορεί να σε σκοτώσει.
      Αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν γιατί αν σε σκοτώσει ο covid πως δικαιολογείς την ύπαρξη και αυτοδιάθεση του εαυτού σου.

      • Η συντριπτική πλειοψηφία όσων δεν εμβολιάζονται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ. Είναι επιφυλακτικοί και φοβισμένοι για τα ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ εμβόλια, τους πολιτικούς, τις φαρμακευτικές βιομηχανίες, τα ΜΜΕ και κάποιους «στρατευμενους «γιατρούς».
        Οι εκβιασμοί όμως και οι διωγμοί, η μονοπλευρη ενημέρωση- μαλλον τρομοκράτηση, η φίμωση αντίθετων απόψεων με ταυτόχρονη απαξίωση των επιστημόνων που τις εκφράζουν, προκαλουν απορίες, θυμο και γέρνουν την πλάστιγγα προς την άρνηση να εμβολιαστούν.

  2. Πόσο ελεεινός ή ελεεινή είσαι στα σχόλια σου. Χρυσαυγίτης μάλλον είσαι εσύ, γιατί και να θέλεις να κρύψεις πως είσαι φασίστας, μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις. Ούτε Παλαιομερολογητες, ούτε οπαδοί του Βελόπουλου είμαστε. Αυτά τα βγάζει ο κατεστραμμένος Νουδίτικος εγκέφαλος σου. Σιχαμερέ Μητσοτακικέ φασίστα, τι φοβάσαι αφού εσύ εμβολιάστηκες;; Μήπως τελικά, πως δε σε προστατεύει το εμβόλιο σου;; Αυτοκτόνα να κάνεις και κάτι χρήσιμο στη ζωή σου. Η Χούντα σας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    • Δηλαδή ότι θέλει να σερβίρει εμβολιασμενος θεωρείται χρυσαυγητης δηλαδή εσένα πρέπει να σε πουν ορφανό του Στάλιν

      • που χρησιμοποιεί το λοβοτομημένο γκρέμλιν του Μητσοτάκη.
        Άσε τα ορφανά του Στάλιν και απάντα χωρίς τις ζαρτιέρες κάτω από το μουστάκι:
        Πληρώνεσαι τουλάχιστον για αυτά τα σχόλια ή όλα για την γαλάζια φανέλα;;;;;

        • Κι εγώ θέλω άλλον να ΚΥΒΕΡΝΑ την χώρα, όχι ένας Δικτάτορας. Που ανήκω; Στάλιν, ΧΑ ; Βρε πάνε να πιεις τα φάρμακα σου!

        • Εγώ μεγάλε διάβασα και μπήκα εσύ που υπηρέτησες;

    • Έχεις καταλάβει ότι ζεις σε Ευρωπαϊκή χώρα και ο λαός αποφασίζει ποιος θα τον κυβερνά με εκλογές;Γιατί βρίζεις;Αυτοί που αναφέρεις συν τον Πολάκη υποστηρίζουν αυτά που λες.Κανένας άλλος όπως και σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.Κάνε πια λίγο υπομονή εμείς οι εμβολιασμένοι θα πεθάνουμε ΕΠΟ το εμβόλιο και θα μείνετε μόνη σας να κυριαρχησετε τον κόσμο.Χαλάρωσε.

  3. Έλα απόλυση και σπιτάκι τους. Και τον χειμώνα ας τρώνε καούρους. Επιλογή δική τους είναι έτσι κι αλλιώς!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ