Γ. Φ. Σιδηρόπουλος: Τώρα που επιστρέψαμε στην Κω και που η υγεία μου έχει αποκατασταθεί, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ

4
7444

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Κως 30/07/2021

 

Τώρα που επιστρέψαμε στην Κω και που η υγεία μου έχει αποκατασταθεί σε ικανοποιητικό βαθμό, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή της Καρδιολογικής του Νοσοκομείου μας, κύριο ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΖΑΝΝΕΤΟ, για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε να με κρατήσει στην ζωή και να με σταθεροποιήσει υγειονομικά.

Επίσης για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε στη συνέχεια, μεταξύ Υγειονομικών Υπηρεσιών και ΕΚΑΒ, ώστε να εξασφαλιστεί άμεσα η αποστολή μου με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στο νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, την Αλεξάνδρα, τη Ζαφείρα και την Χριστίνα, γιατί πάντα με προθυμία, καλοσύνη και ευγένεια μας εξυπηρετούσαν, όταν είχαμε την ανάγκη τους.

Να έχουν πάντα υγεία όλοι τους και να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

 

Με εκτίμηση,

Σιδηρόπουλος Φ. Γιώργος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα ναι αλλά χωρίς καρδιολόγο. Μπράβο στις νοσηλεύτριες και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ ΚΩ γιατί δεν είναι νοσοκομείο με τόσα κενά άσε που βολεύει μερικούς να λένε ΓΝΚΥΚΩ ας ρωτήσετε τις νοσηλεύτριες πόσες φορές έχουν κάνει βάρδιες χωρίς γιατρό και ας σταματήσουμε να ακούμε Την διοίκηση και την κάθε πικραμένη που βγαίνει και κάνει δηλώσεις.

  2. Δεν έχω σχεδόν καμμία σχέση με τα κοινωνικά διαδυκτιακα με.Ωστοσο οφείλω να δημοσιοποιήσω ότι για παλαιότερα δυσλειτουργίες της Καρδιολογικής Κλινικής μας δε βλέπω υπαιτιότητα μας αντιθέτως σε παλαιότερη έλευση μου το 2001 είχαμε βοηθήσει να αναστηθεί η Καρδιολογική. Για τα τρέχοντα παρακαλω να συγκρατήσει πλην οποίων επαίνων η και παραπόνων, οτι μετά από τις επίπονες και επίμονες προσπάθειες μου για πρώτη φορά πληρώθηκε με τρεις μόνιμες θέσεις καρδιολόγων το Νοσοκομείο, πράγμα που θα είναι μόνιμη παρακαταθήκη στο νησί. Παρόλη τη διαφορετική ιδεολοπολιτικη μας άποψη έχω δημόσια εκφράσει την έντονη ικανοποίηση μου προς τις ενέργειες του Υπουργού Υγείας για τα παραπάνω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ