Ο Ειδικευόμενος Ιατρός στο ΓΝ-Ρόδου συμπατριώτης μας Γιάννης Χατζηπαναγιώτης, σε συνεχή επικοινωνία με την αγροτική ιατρό της Χάλκης, βοήθησαν μια επίτοκο να γεννήσει με ασφάλεια το μωρό της

9
11023
Ο Ειδικευόμενος ιατρός στο ΓΝ-Ρόδου συμπατριώτης μας Γιάννης Χατζηπαναγιώτης, σε συνεχή επικοινωνία με την αγροτική ιατρό της Χάλκης, βοήθησαν μια επίτοκο να γεννήσει με ασφάλεια το μωρό της.
Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια είχε να  ακουστεί κλάμα μωρού στο νησί της Χάλκης. Όλα ξεκίνησαν όταν μια επίτοκος επισκέφτηκε το αγροτικό ιατρείο του νησιού με έντονους πόνους τα ξημερώματα της προηγούμενης εβδομάδας.
Η μοναδική αγροτική ιατρός του νησιού κυρία Αρβανιτίδου Αθηνά σε συνεχή επικοινωνία με τον εφημερεύοντα  ειδικευόμενο ιατρό στη γυναικολογία του ΓΝ-Ρόδου κ. Χατζηπαναγιώτη Ιωάννη, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο περιστατικό.
 Η μητέρα και το μωρό μεταφέρθηκαν νωρίς το πρωί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρόδου για περαιτέρω έλεγχο και πλέον έχουν επιστρέψει πίσω στο νησί τους.

Ευαγ. Φραγκάκης: »Σπουδαία τα οφέλη της τηλεϊατρικής για τα ακριτικά νησιά μας»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σοφία Μίντζια
                      Στέργιος Χατζηστέργου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΑ ΕΣΈΝΑ. Ο ΘΕΙΟ ΣΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ.

  2. Πως και αργησαν οι πολιτικες δηλωσεις για την καταντια της υγειας για τον τοκετο με τηλεφωνικες οδηγιες;

  3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ! ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΕΜΕΝΗ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ! Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΟΥΣΙΑΣ

  4. Συγχαρητηρια και στους 2 συναδερφους μου.Ειστε αξιεπαινοι.Οσο για τον φιλο/φιλη που αναρωτιεται γιατι ανελαβε την τηλειατρικη ειδικευομενος…να σε ενημερωσω οτι εδω και 2-3 δεκαετιες στα νοσοκομεια ειδικευομενοι σε εξεταζουν,ειδικευομενοι τρεχουν,ειδικευομενοι θα βρουν πως να σε κανουν καλα.Το γιατι ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο,ρωτα τους υπευθυνους αλλα απαντηση δεν θα παρεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ