Γ. Χατζημάρκος: Γιατί την ανοσία θα την πιάσουμε αν εμβολιαστούν οι δίπλα μας! Θα είμαστε και τώρα λαθρεπιβάτες;

2
1695

Ξέσπασε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων στη Ρόδο και τα αζήτητα ραντεβού στο ΜΕΓΑ εμβολιαστικό κέντρο.

«Γιατί είμαστε τόσο χαμηλά; Γιατί την ανοσία θα την πιάσουμε αν εμβολιαστούν οι δίπλα μας! Θα είμαστε και τώρα λαθρεπιβάτες; Θα είμαστε και σε αυτό… εξυπνάκηδες; Δεν πάει έτσι! Τι θα συμβεί στα νησιά, στην Ελλάδα και στο μέλλον; Απαντώ στους πολίτες: εξαρτάται από εσάς, χωρίς άλλοθι και θα σας μείνει μόνο το Facebook για να γράφετε τα εσώψυχά σας.

Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Κανένας δεν θέλει να ξαναζήσει συνθήκες lockdown. Ούτε η οικονομία μας το αντέχει. Κανένας δεν θέλει να είναι σε χρωματιστή λίστα άλλων χωρών. Μαζευόμαστε,  σοβαρευόμαστε,  πειθαρχούμε και δίνουμε τη μάχη. Κάνοντας υποχωρήσεις προφανώς και αναλογιζόμενοι ότι είμαστε μέλη μίας μεγάλης ομάδας που λέγεται κοινωνία».

Αυτά είπε μήπως και καταλάβουμε ότι επειδή ήρθε το καλοκαίρι έφυγε ως διά μαγείας ο κορωνοϊός. Και για μάσκες ούτε λόγος… Σπάνια συναντάς κάποιον να την φορά ειδικά στους εξωτερικούς χώρους!

Β.Μ.

πηγή: rodiaki.gr/

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάνε το εμβόλιο εσύ και μη σε νοιάζει για τους άλλους. Φέρτε το Ρωσικό και το Κινέζικο εμβόλιο και όχι μόνο αυτά που θέλετε εσείς. Τα lockdown δεν είναι στραγάλια για να τα εφαρμόζετε κατά το δοκούν. Αποτύχατε!!!

  2. Την ανοσία μπορεί να την πιάσουμε ,την ανο-η-σία σου να δούμε τι θα την κάνουμε Χατζημάρκο Σεφερλή!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ