2.293 εμβολιασμοί, από τους 4.800 που είχαν αρχικά προγραμματιστεί στο ΚΥ Πλατανίου τις τελευταίες ημέρες από την από την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

15
4605

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

2.293 εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson, από τους 4.800 που είχαν αρχικά προγραμματιστεί πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο ΚΥ Πλατανίου από την μη κερδοσκοπική εθελοντική ομάδα των ιατρών και νοσηλευτών (ΑΜΚΕ) «Αλληλεγγύη και Πρόοδος» του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Η υπεύθυνη της Επιτροπής Εμβολιασμών Ιατρός κ. Νατάσα Κομίνη μας μίλησε για την συνεισφορά της εθελοντικής ομάδας των συναδέλφων της αλλά και για τους δισταγμούς που παρατηρούνται τελευταία σε όσους είχαν προγραμματίσει ραντεβού να κάνουν τελικά το εμβόλιο βλέποντας τις παρενέργειες που παρουσιάζονται, καθησυχάζοντάς τους.

Επίσης η κ. Κομίνη αναφέρεται στον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 12-15 από τον Σεπτέμβριο μετά το σχετικό πράσινο φως που δόθηκε από τους ειδικούς.

Σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Kos TV ο εκπρόσωπος της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος» κ. Τάσος Σταματιάδης ανέφερε ότι το σύνολο των γιατρών και των νοσηλευτών είναι ιδιαίτερα περήφανοι που συνεισέφεραν σε ένα τόσο σημαντικό έργο, που έβαλαν όλες τις δυνάμεις ώστε να εμβολιαστούν οι κάτοικοι της Κω. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες αποστολές για τον εμβολιασμό των κατοίκων στη Σάμο και στη Χίο.
Τέλος είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την AMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος» σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας, υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τη στιγμή που έμειναν αδιάθετα τόσες εκατοντάδες εμβόλια δεν υπήρξε ένας νοήμων νους να έρθει σε απευθείας και άμεση συνεννόηση με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ώστε να εμβολιαστεί το στρατιωτικό προσωπικό του νησιού?

    • ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΚΑΚΑ. ΑΝΥΨΙΟΣ ΤΟΥ ΑΙΝ ΣΤΑΙΝ. ΗΛΙΘΕΙΕ. ΟΠΟΙΟΣΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΓΑΛΟΥ ΑΝΗΣΙΟΛΟΓΟΥ. ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΕΠΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΣΜΟ.

    • Οι μόνιμοι ένστολοι εμβολιάζονται με pfizer σε αδιαθετες δόσεις!!! Οι φαντάροι πρέπει να μπουν σε λίστα!! Δεν είναι έτσι απλά!!!! Τα εμβόλια θα διατεθούν δεν χάθηκαν!!!! Είτε εδώ είτε όπου υπάρχει ανάγκη!!

  2. ………….Μην διανοηθειτε να εμβολιασετε παιδια με αυτο το ……..εμβολιο …………………………………

    • Αν εσυ θεωρησαι ΞΥΠΝΙΑ εισαι ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ. Κατι βλακομουτρα σαν εσενα φεραν το νησι σε αυτην την ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κατασταση. Γιαυτο μην παραπονιεστε αν τουριστικα θα πατωσουμε. Αν νομιζεις οτι εισαι πιο εξυπνη πλανασαι πλανην οικτρα. Καλο θα ηταν να βγης ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ αν εχεις τα εργαλεια να μας πεισης. Διαφορετικα εκτειθεσαι εγκληματικα και παρασυρεις και αλλους αμφιβολου IQ.

  3. Αν πάτε μια βόλτα στο νοσοκομείο θα διαπιστώσετε ότι φωνάζουν ονόματα που είναι στη λίστα για εμβολιασμό και είναι πολλοί αυτοί που δεν εμφανίζονται παρ’ όλο που έχουν λάβει τα σχετικά μηνύματα.

  4. ΗΛΙΘΕΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΟΥΣΟΥΡΙ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ? ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ? ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ

    • Κοίτα τα δικά σου συμπλέγματα,τα αυτοάνοσα ψυχολογικά και άσε να επιλέξει ο καθένας ότι θέλει..δεν έχεις από πουθενά το δικαίωμα παρέμβασης στον τρόπο και είδος επιλογής κανενός…είναι κατοχυρωμένα στο Σύνταγμα,αν θες να επιβάλεις πήγαινε στην Βόρεια Κορέα

  5. Καλημέρα ήρθαν οι άνθρωποι είδαν και θα είπαν αρε Ελλάδα τέτοια κτίριο και είναι κλειστό τόσα χρόνια έχουμε και άλλο πες τους Νατάσα στην Αντιμάχεια και τους ευχαριστούμε πολύ αυτούς που μερίμνησαν να τα αποκτήσουμε. Γιατί μόνο κτήρια και πολυτελές ξενοδοχεία έχουμε να δείχνουμε ρε κάντε πρώτα έργα και μετά βίντεο εμείς θέλουμε να βλέπουμε τι κάνετε όχι το πώς είναι ένα κτίριο φάντασμα όλα αυτά τα λεφτά για την βιτρίνα θα μπορούσαν να τα επενδύσουν στο νοσοκομείο και όχι ένα κτήριο για ένα γιατρό στο ΙΚΑ και ένα στην Αντιμάχεια.

  6. Οι κύριοι που ήρθαν στο νησί μας ήταν άψογοι και τους ευχαριστουμε όλοι γι’ αυτό… Απαράδεκτος ήταν αυτό-η ο-η υπεύθυνος-η για τη διαδικασία στο ΙΚΑ (όχι από τους γιατρούς του κλιμακίου) ο οποίος έκρινε ότι Κυριακή πρωί έπρεπε να πάει εκκλησία και δεν βαριέσαι… Ας μείνουν στον ήλιο να με περιμένουν (γιατί χωρίς αυτόν απ’ότι κατάλαβα δεν ξεκινούσαν) ίσως και πάνω από εκατό άτομα για πάνω από μια,μιάμιση ώρα… Ας μείνουν να με περιμένουν όλοι αυτοί οι γιατροί κι νοσηλευτές που ήρθαν από Αθήνα για βοήθεια… Ντροπή του… Έπρεπε να επιδείξει σοβαρότητα και σεβασμό σε πολίτες και συναδέλφους αλλά…

    • Εδώ έχεις λάθος!!!!! Δεν ήταν υποχρεωμένος να έρθει!!!! Απαράδεκτη η υπεύθυνη τους που δεν ξεκινούσε τον εμβολιασμό από την πρώτη κιόλας μέρα για διαδικαστικους λόγους που δεν εμπλεκοταν κανείς άλλος παρά μόνο εκείνοι !!! Η Συμπλευση δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα!! Γιατί άραγε??? Όταν δεν γνωρίζετε καλό θα ήταν να μην εκθέτετε άτομα με τέτοιους χαρακτηρισμούς!!!! Ο άνθρωπος ερχόταν κάθε μέρα για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα!!! Δεν θα τον φάτε για 10 λεπτά!!! Έλεος!!!!!

  7. Οι μόνιμοι ένστολοι εμβολιάζονται με pfizer σε αδιαθετες δόσεις!!! Οι φαντάροι πρέπει να μπουν σε λίστα!! Δεν είναι έτσι απλά!!!! Τα εμβόλια θα διατεθούν δεν χάθηκαν!!!! Είτε εδώ είτε όπου υπάρχει ανάγκη!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ