ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ανοιχτή σύσκεψη Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ- Κλιμάκωση αγώνα δράσης ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα για το 8ωρο

2
797

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ανοιχτή σύσκεψη εκπροσώπων των εργατικών σωματείων της περιοχής μας για κλιμάκωση του αγώνα της δράσης ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα για τα εργασιακά και τη συνδικαλιστική δράση πραγματοποίησε το Εργατικό κέντρο στις εγκαταστάσεις του.

(Μύθοι και πραγματικότητα για το νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά… ή το δούλεμα από την κυβέρνηση πάει σύννεφο….)

Η κυβέρνηση συνεχίζει το δούλεμα προς τους εργαζόμενους και παρουσιάζει το αντεργατικό νομοσχέδιο ως σωτηρία των εργαζομένων. Οι εντολές της μεγάλης εργοδοσίας για εργαζόμενους κακοπληρωμένους και δουλειά ήλιο με ήλιο, με χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης, δεν θα περάσουν.

Προετοιμάζουμε την δική μας απάντηση. Καλούμε σε απεργιακή ετοιμότητα. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, οι εργαζόμενοι συλλογικά και οργανωμένα να δώσουν την δική τους απάντηση. Απαντάμε μαζικά και μαχητικά. Τσακίζουμε τα σχέδιά τους.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ-ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Κάτω τα χέρια από το 8ωρο-Δεν είναι για παζάρια και για διάλογο

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο , συσκεφθείτε!!!! Όλη η Ελλάδα κρέμεται από τα χείλη και τις αποφάσεις σας. Ολόκληρο το παγκόσμιο εργατικό κίνημά περιμένει εσάς και εσείς καθυστερείτε!!! Στην comission έχουν χάσει τον ύπνο τους!!! ΨΕΥΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ !!!! ΤΣΑΠΡΡΡΡΡΡΡ!!! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

  2. Πως εσείς οι κεφαλές των κομμουνιστών δεν έχετε μάθει να δουλεύετε…θέλετε bmw, να πηγαίνετε δουλειά όποτε θυμηθείτε (με πρόσχημα τον φοβερό αγώνα σας), να παίρνετε ότι μισθό ζητήσετε, και αν το θυμηθείτε κάνετε και καμια συγκέντρωση…..Ξεφτίλα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ