ΕΒΕΔ: e-ενημερωτική εκδήλωση «TAX FREE SHOPPING: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT;

0
47

e- ενημερωτική εκδήλωση για το Δωδεκανησιακό TAX FREE  Shopping και τους Βρετανούς Επισκέπτες

 

Ενημερωτική εκδήλωση για την ετοιμότητα της Δωδεκανησιακής Τοπικής Αγοράς για την υπηρεσία TAX FREE σε μη κοινοτικούς ταξιδιώτες, όταν πραγματοποιούν αγορές σε καταστήματα λιανικής, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Μαΐου και ώρα 17:00. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των καταστημάτων για τις διαδικασίες tax free καθώς και ανάλυση των υπηρεσιών αυτών, ενώ θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της βρετανικής αγοράς και του προφίλ του Βρετανού επισκέπτη.

Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Ιανουαρίου 2021, στη λίστα των δικαιούχων για την υπηρεσία απαλλαγής ΦΠΑ προστίθενται και οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου (πλην της Βόρειας Ιρλανδίας) .

Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται από το Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, τους Εμπορικούς Συλλόγους Ρόδου, Κω, Καλύμνου και Λέρου και την εταιρεία Planet Payment και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας webex.

Θέμα της εκδήλωσης είναι «TAX FREE SHOPPING: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT; Δωδεκανησιακή TAX FREE Αγορά και Βρετανοί Πελάτες»

 

Οι επιχειρηματίες της Δωδεκανήσου θα έχουν την ευκαιρία την Παρασκευή να ενημερωθούν πλήρως και έγκυρα για το πλαίσιο TAX FREE από τα στελέχη της Planet, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό σε 26 χώρες.  Ως παγκόσμιος συνεργάτης στην υπηρεσία Tax Free , DCC και στις ηλεκτρονικές πληρωμές, η εταιρεία βοηθάει τους συνεργάτες της να στοχεύσουν, να προσελκύσουν και να μετατρέψουν τους επισκέπτες τους σε καταναλωτές. Μέσα από την εμπειρία 35 χρόνων στην εξυπηρέτηση των διεθνών αγοραστών κα τουριστών, παρέχει έγκυρη και σοβαρή ενημέρωση για την κατανόηση των αγορών αλλά και την καλύτερη τουριστική εμπειρία των ταξιδιωτών.

 

Σκοπός του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και των Εμπορικών Συλλόγων των νησιών μας  είναι τα καταστήματά μας να είναι ενημερωμένα και έτοιμα να δεχθούν αυτή την τουριστική περίοδο τους δικαιούχους τουρίστες και να έχουν άμεσο οικονομικό όφελος, κάνοντας χρήση της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

 

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη για όλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

https://e-meeting.webex.com/e-meeting/j.php?MTID=m58e1ab360fea5079c979c7d1b1e5f43f

 

τον οποίο μπορούν να βρουν και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.ebed.gr και στις ιστοσελίδες των συνεργαζόμενων φορέων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ