ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 43χρονος κατηγορούμενος για κατασκοπεία – Διαφωνία Ανακριτή & Εισαγγελέα

3
1847

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο τελικά αν θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι βρίσκεται από σήμερα ο κατηγορούμενος για κατασκοπεία και για διευκόλυνση εισόδου ατόμων από τρίτες χώρες, 43χρονος Αιγύπτιος.

Όπως εξηγεί ο συνήγορός του κ. Δημήτρης Δρόσος προέκυψε διαφωνία Ανακριτή (υπέρ των περιοριστικών όρων και μη προφυλάκισης) και Εισαγγελέα (υπέρ της προφυλάκισης), οπότε θα κληθεί εντός των ημερών να αποφασίσει επί του θέματος το δικαστικό συμβούλιο.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται εξηγώντας ότι βρισκόταν νόμιμα στο χώρο που έγινε η λήψη των φωτογραφιών και οι οποίες εικόνες είναι σε κοινή θέα, καθώς τις βλέπει ο καθένας ανά πάσα στιγμή, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα Μήπως πρέπει να μπουν αυτοί που τον πιάσαν μέσα ….. να τα ξεράσει όλα κατοίκων περιορισμό λέει αίσχος…

  2. Μα είμαστε σοβαροί τώρα ; Τι ξεφτίλα είναι αυτή; Ποιος κατ’οικον περιορισμός; το λιγότερο απέλαση έχετε αφήσει να κουβαληθεί στην χώρα όλη η σαβούρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ