ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πορεία Διαμαρτυρίας Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κω | Αυτό είναι το δικό μας πρωτόκολλο…

6
2394

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Συγκέντρωση στη λεωφόρο φοινίκων Κω και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν απόψε τα μέλη του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κω και του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ ενόψει των δυσμενών εργασιακών εξελίξεων.

«Είμαστε όλοι στους δρόμους

 

Αυτό είναι το δικό μας πρωτόκολλο…

Όλοι στην δουλειά με όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, με όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας μας.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας γιατί ξέρουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια της απομόνωσης και της σιωπής δεν μας οδήγησαν πουθενά. Γιατί κανείς δε μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει την επίθεση που δεχόμαστε. Απεναντίας είδαμε να καταργούνται δικαιώματα, διεκδικήσεις και κατακτήσεις. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει.

Σπάμε τη σιωπή μας, σπάμε τις αλυσίδες της απομόνωσης και βγαίνουμε στους δρόμους, μαζί με το σωματείο, με τους συναδέλφους μας, φωνάζουμε και διεκδικούμε αιτήματα που πατάνε πάνω στις σύγχρονες ανάγκες μας. Και δεν σταματάμε εδώ.

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, προετοιμάζουμε τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς με απεργία 6 Μάη».

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά που θα σας έρχεται μηνιατικο 3 κατοσταρικα θα τραβάτε ότι τραβιέται. Τώρα όλοι survival και πορδοσαλτε

  2. Όχι δεν ήταν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι.Συγκέντρωση του ΚΚΕ ήταν.Το ΠΑΜΕ που κατέστρεψε τους εργάτες .Ο δούρειος ίππος των εργοδοτών.

  3. Τι θα γίνει με τις αφίσες και τα πανό από την προηγούμενη διαμαρτυρία; Βρωμίζουν την πόλη οι υποτιθεμενοι οικολόγοι κομουνιστές. Αμάν πια. Μήπως θα έπρεπε ο δήμος να κόψει κανένα πρόστιμο και να τα μαζέψει; Έχει καταντήσει αηδία. Κάθε εβδομάδα τα ίδια.

  4. είστε για …. όλοι σας. Ξυπνήστε ρε ορφανά του Στάλιν, ο κόσμος έχει εξελιχθεί και εσείς παραμένετε οπαδοί της ΕΣΣΔ και των γκούλαγκ. Ρε ζωντόβολα η ιδεολογία σας υποστηρίζει να δουλεύετε όλοι για τον ηγέτη σας για να σας παρέχει φαγητό και στέγη. Και εσείς αντιδράτε στην έμμισθη εργασία και σας χαλάνε οι ξενοδόχοι; Για πολλές…..όμως !!!

    • ενώ με την πολύ δημοκρατία τρέχουν λεφτά από τα μπατζάκια μας … όταν θα δουλεύεις για 12 ώρες για 300 εύρω κάτσε και βρίζε τους κουμουνιστές

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ