ΒΙΝΤΕΟ Έπαρχος Κω: Καμία ανησυχία για τους 170 που ήρθαν από Ρόδο – Ήρθαν στην Κω μόνο για ταυτοποίηση & θα φύγουν…

19
1424

Έπαρχος Κω στο Kos Tv: Καμία ανησυχία για τους 170 που ήρθαν από Ρόδο – Δημιουργήθηκε θέμα εκ του μη όντος – Ήρθαν στην Κω, επειδή υπάρχει οργανωμένη υπηρεσία  μόνο για ταυτοποίηση & θα φύγουν μιας και είναι όλοι δικαιούχοι ασύλου.

πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είστε όλοι μαζί μια παρέα του χατζημαρκου αντικωακη και αυτό δεν κρύβεται.Οτι και να κάνετε έχετε αποτυχοι

  2. Γιαννη δες τα σηματα, τα χορτα, τα κλαδια, τα κουρεματα, τα σκουπιδια, τις λακκουβες, στους επαρχιακους δρομους , και αστους να λενε!!!

  3. Γιατρέ άσε τους να φτερνίζονται και να νομίζουν ότι αστράφτει και βροντά. Προχώρα όμορφα και μεθοδικά όπως κάνεις πίεζε όπως ξέρεις και μην ακούς κανένα.

  4. Σήμερα στο Ψαλίδι κλαδεύανε ευκαλύπτους. Του Δήμου δεν ήταν, ιδιωτικό συνεργείο ήταν…μήπως είναι τα κλαδέματα του Επαρχείου-περιφέρειας? Πάντως κολώνες δεν τα κάνανε…

  5. Γιάννηηη τις πινακίδες τις αλλάζω στον Επαρχιακό, τις παλιές τι να τις κάνω να τις στείλω στο Νίκο…???

  6. Καλώς τους. Επέστρεψατε από τον Sant Morris; Σας τελείωσε η επιστρεπτέα προκαταβολή; Μην στεναχωριέστε έρχεται και η έβδομη για να συνεχίσετε τις διακοπές σας.

  7. Σήμερα που προχωρούσα πάντως είδα ότι κλαδεύονταν τα δένδρα από συνεργεία της Περιφέρειας και μου είπαν ότι θα προχωρήσουν σε όλο των Επαρχιακό. Μπράβο. Επιπλέον ότι ξεκίνησε στην Περιοχή Σταθμού το Πέραμα η τοποθέτηση των σημάτων και ότι τις επόμενες μέρες θα μπουν οι πληροφοριακές πινακίδες στην περιοχή του αεροδρομίου και σε άλλες περιοχές που έχουν αρκετά χρόνια να αλλάξουν και είναι σχεδόν καταστραμένες. Μπράβο στον Έπαρχο μας.

  8. Θα φορεθεί πολύ το μαύρο στις επόμενες εκλογές Γιάννη μου να ξέρεις να είσαι εντός μόδας 😉

    • Αγαπητέ φίλε η μόδα είναι αυτή , που ακολουθεί το γιατρό μας. Όποτε μην στεναχωριέστε! Διαθέτει καλή και μεγάλη ομάδα με πολλά κουστούμια διαφορετικών αποχρώσεων! Παντος να είσαι καλά για το ενδιαφέρον σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ