Ηλίας Καματερός: Η αλήθεια για του δασικούς χάρτες

7
651

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Δεν πέρασαν λίγες μέρες και διέψευσαν τον εαυτό τους όσοι κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κληρονόμησαν από αυτόν το πρόβλημα για τους δασικούς χάρτες.

Ανακοινώθηκε από τους υπουργούς και στη συνέχεια από τους τοπικούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ότι λύνονται τα προβλήματα με υπουργική απόφαση, που θα βγει μετά τη γνωμοδότηση του Τεχνικού Συμβουλίου Δασών, πως οι φρυγανικές εκτάσεις και οι  ασπάλαθοι  δεν χαρακτηρίζονται ως δάση.

Αυτή η γνωμάτευση όμως υπάρχει και το 2019 (ΑΔΑ: ΩΚΘΓ4653Π8-ΗΘΑ ) που ζήτησε ο τότε υπουργός Σωκράτης Φάμελλος και εξέδωσε σχετική υπουργική απόφαση (13/5/2019) η οποία έλυνε το πρόβλημα και έπρεπε οι χάρτες να διορθωθούν πριν αναρτηθούν.

Κάτι που δεν έγινε όμως από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και μετά τις κατακραυγές έρχεται να το κάνει τώρα.

Η μόνη διαφορά είναι ότι στη νέα γνωμοδότηση του Τεχνικού Συμβουλίου Δασών μαζί με τις φρυγανικές εκτάσεις συμπεριλαμβάνονται και οι ασπάλαθοι.

Είχε δώσει λοιπόν λύση η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που δεν εφάρμοσε η Νέα Δημοκρατία.

Αλλά όπως σε  πολλά ζητήματα η κυβέρνηση και βουλευτές της ισχυρίζονται ότι για όλα τα αρνητικά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, και όταν αναγκάζονται να εφαρμόσουν θετικές λύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης τις παρουσιάζουν σαν δικές τους.

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια.

Μένει να αποδειχθεί το ίδιο και για τη μισή αλήθεια.

Ηλίας Καματερός

αρχιτέκτονας

πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου (ΣΥΡΙΖΑ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΟΔΙΑΣ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ....

    Οι εραστές του Κουφοντίνα άφησαν και άλλα καζίκια στους Έλληνες εκτός από την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ 24%….Γεμίσαν τα νησιά με δάση που μόνο στην εποχή του χαλκού υπήρχαν…. Καταστρέφετε η περιουσία χιλιάδων νησιωτών με τις βλακώδεις αποφάσεις άσχετων που με ένα νόμο και ένα άρθρο κατάφεραν να υπερφορολογηθούν οι Έλληνες υπογράφοντας 2 Μνημόνια…

  2. συντροφε Ηλία, δεν ξέρω αν ο συντροφος Κοντονής έχει καταλαβει τι ακριβώς κατήγγειλε
    αλλά «η κατάχρηση της ιδιότητας κάποιου ως Οργάνου του Κράτους με σκοπό την αλλοίωση βασικων Αρχων του Πολιτεύματος» αποτελεί το εκ του άρθρου 134 ΠΚ εγκλήματος της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

  3. Ευτυχώς και ξεμπέρδεψαμε με εσάς ….. αριστεροι ψεύτες που μας φέρατε το 24 το ΦΠΑ και όλους τους λαθρομετανάστες στην Κω πάρτε τους…στα κτίρια τα δικά σας!!!!

  4. Οι δασικοι χαρτες υπαρχουν σε ολη την ευρωπη εδω και 60 χρονια. Δεν υπαρχουν μονο στην ελλαδα και την αλβανια. Ηρθε ο συριζα και τους προχωρησε σχεδον τους τελειωσε, και η νεα δημοκρατια σκουζει, που αδιαφορουσε οπως και σε τοσα αλλα θεματα!!! Οπως κανει την παπια και ριχνει στο συριζα τη χρεοκοπια που εφερε στη χωρα η ιδια. Η υποκρισια και η κοροιδια του λαου κτυπησε κοκκινο!!! Αλλα δυστυχως τα ΜΜΕ ολα ειναι δικα της και η αποβλακωση παει συννεφο!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ