Θετικός στον κορωνοϊό ο Χαράλαμπος Κόκκινος

0
3981

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Σε ανάρτηση του στο instagram αναφέρει τα εξής:

«Καλημέρα, σε “κατ οίκον περιορισμό” διότι διαγνώστηκα θετικός στο covid/19 σε test rapid του ΕΟΔΥ…. Μένω αυστηρά και ψύχραιμα στο κλεισμένος σπίτι και ελπίζω όλα να πάνε καλά…Τα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται και να με ταλαιπωρούν… O ιός είναι ύπουλος… διότι πάρα το γεγονός ότι τηρουσα πίστα τα υγειονομικά πρωτόκολλα… με “κτύπησε “. Με αίσθημα ευθύνης και με την διασπορά του ιού – δυστυχώς-να έχει αυξητικές τάσεις, ζητώ από τους ελάχιστους ανθρώπους που ήρθαμε σε επαφή (πάντα με μάσκες, αποστάσεις κτλ…) τις τελευταίες ημέρες, για προληπτικούς λόγους ας κάνουν test».

Στο Facebook ανήρτησε τα εξής:

“Καλημέρα, σε “κατ οίκον περιορισμό” διότι διαγνώστηκα θετικός στο covid/19 σε test rapid του ΕΟΔΥ…. Μένω αυστηρά και ψύχραιμα στο κλεισμένος σπίτι και ελπίζω όλα να πάνε καλά…Τα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται και να με ταλαιπωρούν… O ιός είναι ύπουλος… διότι πάρα το γεγονός ότι τηρουσα πίστα τα υγειονομικά πρωτόκολλα… με “κτύπησε “. Με αίσθημα ευθύνης και με την διασπορά του ιού – δυστυχώς-να έχει αυξητικές τάσεις, ζητώ από τους ελάχιστους ανθρώπους που ήρθαμε σε επαφή (πάντα με μάσκες, αποστάσεις κτλ…) τις τελευταίες ημέρες, για προληπτικούς λόγους ας κάνουν test rapid… Άλλωστε ούτε σε “κορονοπαρτυ” ούτε σε “συναθροισεις” παραβρέθηκα… Η μόνη “συναθροιση” ήταν σε προ ημερών αεροπορική μου πτήση… Να έχετε όλοι /ες υγεία και θα προσπαθώ να επικοινωνώ μαζι σας και να ανταποκριθω – στο μέτρο που μπορώ – στις υποχρεώσεις μου.Εύχομαι να τελειώσει σύντομα αυτή η” παλιοκατάσταση ” που ζούμε….”

Σχολιασμός Άρθρου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ