Σύλλογος Ποντίων Κω, ο «Ξενιτέας»: Ευχαριστήριο για το πανό στα γραφεία του Συλλόγου (ΦΩΤΟ)

0
621

O Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Κω, ο  «Ξενιτέας», θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ολόψυχα τους επιχειρηματίες κ.Γεώργιο Κούκουνα (ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΗ) και τον κ.Βασίλειο Συνεφιά (πρατήριο Υγρών Καυσίμων Shell) για την άμεση ανταπόκριση και την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας, ώστε να συμμετάσχουμε με την ανάρτηση πανό, στα γραφεία του Συλλόγου μας, στον εορτασμό της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης.

Σε περίοπτη θέση, στο συγκεκριμένο πανό επιλέχθηκε η απεικόνιση του Αλέξανδρου Υψηλάντη, ο οποίος καταγόταν από το χωριό Υψηλή (περιοχή Τραπεζούντας) του Πόντου, προκειμένου να μας θυμίζει την συμμετοχή τον Ποντίων στον απελευθερωτικό αγώνα η οποία συνεχίστηκε και με πολλές ακόμα ενέργειες, οι οποίες είναι ιστορικά καταγεγραμμένες.

Ευχαριστούμε επίσης, όλα τα μέλη του Συλλόγου που βοήθησαν στην τοποθέτηση και τον φίλο Γεώργιο Παπαποστόλου για την φωτογράφιση.

Με την ελπίδα πως αυτή θα είναι η τελευταία Εθνική επέτειος που θα χρειαστεί να γιορτάσουμε υπό περιορισμούς, συνεχίζουμε.

Χρόνια πολλά Ελλάδα και πάντα Ελεύθερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ