Δημ. ΤΟ Κω ΝΔ: Ο θάνατος ενός ανθρώπου δεν πρέπει να γίνεται όπλο διχασμού ή πόλωσης ή πολιτικού καιροσκοπισμού στα χέρια κανενός

18
1635

Ο θάνατος ενός ανθρώπου δεν πρέπει να γίνεται όπλο διχασμού ή πόλωσης ή πολιτικού καιροσκοπισμού στα χέρια κανενός.

Στις ευνομούμενες δημοκρατίες το δικαίωμα στη ζωή προστατεύεται και εάν υπάρχει απώλεια ανθρώπινης ζωής η Δικαιοσύνη –και μόνον αυτή- είναι αρμόδια να αποδώσει ευθύνες, εάν φυσικά υπάρχουν.

Αυτό ορίζει η συνταγματική τάξη και το κράτος δικαίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέπεσε σε ένα ακόμη δημοκρατικό ατόπημα.

Έσπευσε να εκμεταλλευθεί πολιτικά το θάνατο ενός μετανάστη στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κω και να φαντασιωθεί ρατσιστικές συμπεριφορές και κρατική αναλγησία προσβάλλοντας πρώτα από όλα τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υιοθέτησε άκριτα τις απόψεις μίας ΜΚΟ και δίχως να ελέγξει στο ελάχιστο τις καταγγελίες, έσπευσε να γίνει δημόσιος κατήγορος.

Αδιαφόρησε πλήρως για το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Βόρειας Δωδεκανήσου, προφανώς διότι προσέκρουε στις ιδεοληπτικές αγκυλώσεις  του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξήγαγε αυθαίρετα συμπεράσματα και έκανε λόγο για παραλείψεις δίχως την τοποθέτηση της ελληνικής Δικαιοσύνης που είναι η μόνη συνταγματικά αρμόδια να αποδώσει ευθύνες, εάν κρίνει ότι πρέπει να αποδοθούν.

Οι συντάκτες της Κουμουνδούρου δεν ανέμεναν ούτε τη διενέργεια  της νεκροψίας – νεκροτομής.

Φαίνεται ότι το δόγμα Ρασπούτιν καλά κρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ας βάλουμε όμως και πάλι τα πράγματα στη θέση τους.

Υπήρξε απώλεια της ζωής ενός μετανάστη στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κω.

Υπήρξε ανάρτηση μίας ΜΚΟ σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης που κάνει λόγο για δολοφονία και αδιαφορία των αστυνομικών υπαλλήλων.

Υπήρξε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βόρειας Δωδεκανήσου στην οποία διαψεύδονται κατηγορηματικά τα καταγγελλόμενα από την ΜΚΟ και αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο θανών στη δίμηνη παραμονή του στην Κω εξετάστηκε 11 φορές στο Νοσοκομείο Κω και στο ιατρείο του ΠΡΟΚΕΚΑ.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αναμένονται.

Είναι εμφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρθηκε μόνο για την ανάρτηση της ΜΚΟ και αδιαφόρησε πλήρως τόσο για την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βόρειας Δωδεκανήσου όσο και για την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου.

Είναι, επίσης, εμφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από την επιτυχημένη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σπεύδει να ταυτιστεί με κάθε ανάρτηση κάθε ΜΚΟ για να «σώσει» το ιδεολόγημά του περί ανοιχτών συνόρων.

Επιδιώκει να παλινορθώσει τις τραγικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν την περίοδο 2015-2019 και τις συνέπειές τους ζήσαμε όλοι οι νησιώτες.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο τους.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει ότι εγγυάται τόσο τη φύλαξη των συνόρων της χώρας όσο και την προστασία της υγείας και της ζωής των πολιτών τρίτων χωρών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα.

 

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπάρχετε και εσείς??? Νδουλες? Άχρηστοι απόντες ανίκανοι. Δεν σας ενδιαφέρει η έρευνα ενός ξαφνικού θανάτου ανθρώπου νέου??

  2. Μίλησε και η τοπική ΝΔ που δεν έχει πάρει θέση για τόσα σοβαρά θέματα. Έχουν φύγει όλοι οι γιατροί θα πεθάνουμε από κορονοιο στα κοντέινερ χωρίς πνευμονολογο και εσείς τώρα ξυπνησατε. Το νέο Χοτ σποτ είναι πιο μεγάλο από το Πυλί και τώρα βγάλατε μια ανακοίνωση. Καληνύχτα

  3. Ο ΨΙΤ είναι λογικό να αντιδρά. Είναι από αυτούς που μας έφεραν το χοτσποτ στο νησί. Είναι επίσης από αυτούς που αρνιουνταν το 2015 να βάλουν τους λαθρομετανάστες στο γήπεδο και αυτοί γυρνούσαν και κατασκήνωσαν μέσα στον λιμάνι και την πόλη δυσφημιζοντας την Κω παγκοσμίως. Γιατί άραγε ;;;

    • Κοκοβιε ΔΥΣΤΥΧΩΣ για σενα οι δημοτες του νησιου ξερουν την ΑΛΗΘΕΙΑ…
      ο Κυριτσης ΗΤΑΝ.ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ!
      τυχαιο οτι το ΣΙΝΑΦΙ σου και ΕΧΘΡΟΙ του νησι μας, τον ελεγαν φασιστα????
      Για τον Κοψιμιο τι λενε αραγε που ΔΕΝ αντιδρα;Ειναι καλος γι αυτους γιατι κανει την δουλεια τους..
      ΑΝΙΚΑΝΟΣ ομως για τους δημοτες!!
      Θα φατε καλα..βρειτε πηγαδια να κοψετε….!!

      • Εχθροί του νησιού μας οι»υπόλοιποι»των δημοτών επειδή δεν ήθελαν έναν φασίστα σε όλα και όχι επιλεκτικά σε ότι σε βολεύει? Ανίκανος είναι πάντα ένας φασίστας που κάνει αυτό που γουστάρει, όπως γουστάρει, απλώς γιατί γουστάρει να απαξιώνει και να εκδικείται όσους δεν γουστάρει. Φασίστας είναι αυτός που περιφρονεί την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ερεθίζεται να εξουσιάζει ισοπεδώνοντας το υπέρτατο αγαθό>τον σεβασμό στον άνθρωπο. Για όλα αυτά και άλλα τόσα είναι φασίστας.

      • Έχεις δίκιο. Θύμισε μου σε ποιο ταξίδι έλειπε κατα τη διαρκεια των συγκεντρώσεων στο Πυλι? Θύμισε μου ή στείλε μου μια φωτογραφία του που παραβρέθηκε στις διαδηλώσεις?
        Καμία απολύτως, μη μιλάς λοιπόν ουτε για μπροστάριδες ούτε για παντελόνια. Τα παντελόνια μόνο……
        Κοπριές ακόμα να καταλάβετε γιατί σας έδιωξε ο λαός και από την διακυβέρνηση (ΠΑΣΟΚΙΑ) και από τη δημαρχεία (ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ).

  4. Η ουσια για την ΝΔ δεν ειναι οτι καποιος πεθανε ….. μονο αντιπολιτευση να γινεται…κανονιστε με τους δικους σας να φερετε κανενα γιατρο και αφηστε τις μακακιες που μονο αν εχει να κανει με αντιπολιτευση ασχολειστε κυβερνηστε και λιγο …. κυβερνηση ειστε ….

  5. ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΚΗ ΧΟΥΝΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ????????? ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΑΣ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΩΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΡΕ ΓΟΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ?????

  6. Ο μπαμπάς σου ψιτ είναι ο Μητσοτάκης. Όσο και να σε πονάει η αλήθεια είναι ότι 50,5% των Ελλήνων τον θέλει πρωθυπουργό. Κοιμήσου ολόρθος τώρα και καλή σου ξεκούραση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ