ΒΙΝΤΕΟ Ο Ιμάμης Σερίφ Δαμάδογλου Σιουκρής αποχαιρετά την Κω μετά από 28 χρόνια παρουσίας στο νησί μας | «Πήρα κι έδωσα πολλή αγάπη»

11
7442

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Ο Ιμάμης Σερίφ Δαμάδογλου Σιουκρής αποχαιρετά την Κω μετά από 28 χρόνια παρουσίας στο νησί μας «Πήρα κι έδωσα πολλή αγάπη»

Πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Όλοι οι Έλληνες οφείλουν να διδάσκουν τόν πολιτισμό που κληρονόμησαν. Όμως, ένας πολιτισμένος άνθρωπος είναι πάντα ανώτερος, όποιο και αν είναι το κληροδότημα του, όποια σημαία και αν κρεμά στο μπαλκόνι του, όποια γλώσσα και να μιλά, όποιο Θεό λέει ότι πιστεύει. Ο άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, είναι ο μόνος ικανός να αγαπήσει αυτόν που είναι διαφορετικός, όχι από συμπόνια, καθήκον ή υποχρέωση αλλά γιατί καταβαθος γνωρίζει ότι είναι»ίδιοι»με διαφορά μόνο στην απόχρωση. Ο πολιτισμός στον άνθρωπο έχει μοναδική»πατρίδα»την συνείδηση του. Να πάτε στο καλό Κύριε.

  1. Είστε ένας υπέροχος άνθρωπος! Υγεία και όλα τα καλά για εσάς και την οικογένειά σας!

  2. Το βακουφ της κω αντι να παιρνει αποφασης ουρανοκατεβατες μπορουσε να ρωτησει τον μουσουλμανικο λαο της κω αν ηθελε να φυγει ο ιμαμης

    • Εγώ που είμαι άσχετος αναρωτιέμαι..την απόφαση την πήρε την νύχτα και το πρωί ο καλός σας ιμάμης τα είχε ήδη μαζέψει? Είναι δυνατόν να μην είχατε ακούσει κάτι? Τί κάνατε για να το εμποδισετε αφού ήταν τόσο καλός άνθρωπος και δεν θέλατε να φύγει? Τελικά οι προδότες,οι πουλημενοι και οι καναπεδοφαγοι υπάρχουν παντού.

  3. θα πρέπει νά δοθούν εξηγήσεις και από τις δύο πλευρές η ιστορία 28 χρονων δεν μπορεί νά τελειώσει έτσι απλά

    • άργησαν πολύ να πάρουν αυτήν την απόφαση μιλάω ως μουσλουμανος και ξέρω τα πράγματα όπως είναι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ