Επαρχείο Κω: Η προσφορά αίματος είναι πράξη αγάπης, γενναιοδωρίας, ανθρωπισμού, ηθικής ευαισθησίας και αλτρουισμού προς τους συνανθρώπους μας

1
524

Η προσφορά αίματος είναι μία πράξη αγάπης, γενναιοδωρίας, ανθρωπισμού, μία πράξη ηθικής ευαισθησίας και αλτρουισμού προς τους συνανθρώπους μας.

 

Καθώς η ανάγκη της εθελοντικής αιμοδοσίας δεν ήταν ποτέ πιο επιτακτική από την τρέχουσα κρίσιμη περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας, η Περιφερειακή Ενότητα Κω, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Η προσφορά αίματος είναι μία πράξη αγάπης, γενναιοδωρίας, ανθρωπισμού, μία πράξη ηθικής ευαισθησίας και αλτρουισμού προς τους συνανθρώπους μας.

 

Καθώς η ανάγκη της εθελοντικής αιμοδοσίας δεν ήταν ποτέ πιο επιτακτική από την τρέχουσα κρίσιμη περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας, ο Έπαρχος Κω-Νισύρου Καμπανής Ιωάννης, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», αποδεικνύουν την κοινωνική τους αλληλεγγύη διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία.

 

Τη δράση υποστηρίζουν επίσης το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων  Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κω.

 

Καλούμε τους πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν να προσέλθουν στο κτίριο του Διοικητηρίου του Επαρχείου Κω-Νισύρου την  Τετάρτη 24 Μαρτίου από τις 09:00 π.μ έως τις 14:30 μ.μ.

Επισημαίνουμε ότι όλοι οι εθελοντές αιμοδότες θα υποβληθούν σε δωρεάν rapid-test.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ