Ολοκλήρωση πρώτης δόσης εμβολίων των κατοίκων της Νισύρου

0
927

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε ο 3ήμερος καθολικός εμβολιασμός του μόνιμου πληθυσμού του νησιού την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου  2021,  με απόλυτη συνεργασία και επιτυχία.

Συγκεκριμένα έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19, 264 άτομα ανεξαρτήτου ηλικιακής και επαγγελματικής κατηγορίας ενώ θα λάβουν την δεύτερη δόση σε 3 εβδομάδες.

Θερμές ευχαριστίες στην Β’ ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, στο Υγειονομικό Προσωπικό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Νισύρου και τους υπαλλήλους του Δήμου Νισύρου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας του εμβολιασμού στη Νίσυρο, επιδεικνύοντας ομαδικότητα, άριστη οργάνωση και συνεργασία.

Έχει ήδη ξεκινήσει η καταγραφή των κατοίκων που επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν εμβολιάστηκαν στην α’ φάση ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα όταν θα ξεκινήσει ξανά η διαδικασία.

Σε μικρά μέρη όπως η Νίσυρος όπου δέχεται μεγάλο όγκο ξένων επισκεπτών πρέπει να αγκαλιάσουμε το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά της πανδημίας Covid-19  γιατί είναι το μοναδικό μας όπλο ενάντια σε αυτήν. Με τον εμβολιασμό αποκτούμε ανοσία ευελπιστώντας να κάνουμε την πανδημία να ανήκει στο παρελθόν. Είναι η μοναδική ασπίδα και τείχος προστασίας  που προσφέρει η ιατρική επιστήμη ώστε να προστατευθούμε από τον θανατηφόρο ιό.

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε ότι γίνεται  μια εθνική προσπάθεια και η μάχη αφορά όλους τους Έλληνες. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί με σεβασμό και αλληλεγγύη γιατί αξίζει να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της κοινωνίας και της οικονομικής ζωής.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ