ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Β΄ Διεύθυνσης Δωδ/σου, Ταξίαρχος Λουκάς Θάνος «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

14
6646

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Έχοντας ήδη συναντήσει εθιμοτυπικά τις τοπικές αρχές (Μητροπολίτη,  Δήμαρχο) ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Β΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου Ταξίαρχος Λουκάς Θάνος ανέλαβε και επισήμως καθήκοντα.

Ο ίδιος δηλώνει στα τοπικά ΜΜΕ ότι θεωρεί μεγάλη του τιμή τη νέα του θέση, θεωρώντας και τον εαυτό του από σήμερα ακρίτα και θέλοντας να συνεχίσει το έργο των προκατόχων του, κάνοντας το καλύτερο δυνατό για την σωστή αστυνόμευση, την εύρυθμη λειτουργία στο πλαίσιο της νομιμότητας και την επάνοδο στην κανονικότητα μετά τη λήξη της πανδημίας που είναι ευχή όλων.

Ο κ. Θάνος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την απλότητα, την φιλικότητα, τη συνεργασία του στο πλαίσιο του αλληλοσεβασμού κι έδειξε ότι ξέρει να ακούει τους πάντες.

Ευχόμαστε, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

βίντεο από KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κ. Ταξιαρχε το νησί θέλει ελέγχους σε όλους τους τομείς λόγο της πανδημίας σε μαγαζιά που δεν τηρούν τα μέτρα υγείας στον κόσμο έξω και κυρίως στους οδηγούς που δεν έχουν μάθει τόσα χρόνια τους ελέγχους της τροχαίας ο προκάτοχο σας ξεκίνησε πολύ καλά εύχομαι να το τηρήσετε και εσείς επίσης σας εύχομαι υγεία εσάς στην οικογένεια σας και σιδερένιος

    • Σέβομαι το αν είστε στρατιωτικός λοιπόν πρώτον δεν έχεις καμία δουλειά με τον πανδημία κ τα μέτρα δεύτερον πήγαινε κάνε εμβόλιο αν φοβάστε κ τρίτον κατά μέρος έχεις δίκιο για οδηγους αλλά πρώτα να μαζέψει εσάς που τρέχετε σάν τρελοι στόν δρόμο όταν πατε κ γυρίζετε απ’τα στρατόπεδα

    • Ας ξεκινήσουν οι έλεγχοι από καφετέριες που συχνάζουν και ένστολοι

      Ας τιμωρηθούν οι ένστολοι του Hot Spot ,για συνωστισμό,μη εφαρμογή μέτρων όσο για τους γιαράβλαχους ένστολους οδηγούς να καταργηθεί και καταγγελθεί η εργασιακή αλληλεγγυύη, τυρόγαλο.

    • Και στα αεροπλάνα, στα λεωφορεία, τα μετρό, τα σουπερμάρκετ και στις τηλεοπτικές εκπομπές που με πρόφαση ότι έχουν κάνει τέστ και είναι αρνητικό, μπορούν σε κλειστό χώρο να είναι μέσα πάνω από 30 άτομα (μιλάω για όλο το πλατό εργαζόμενους και καλεσμένους) και χωρίς αποστάσεις, εντάξει κύριε…. λοχιοταξίαρχε;;; Και σιγά σιγά να αρχίσετε οι γαλονάδες της χώρας να περνάτε τις πόρτες των εισαγγελέων και να τους ρωτάτε πότε επιτέλους θα αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νόμοι για ΟΛΟΥΣ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Και Προθυπουργούς!!!

  2. Κύριε ταξίαρχε το νησί θελει δικαιοσύνη και όχι πλάτες…..σε παράνομα μαγαζιά,μετα από τηλέφωνα ανωθεν …!…….

  3. Μα είναι ανήκουστο κύριε.
    Να κοπιάζεις να μάθεις τα απόκρυφα τού καθενός για να ενημερώσεις έγκαιρα και έγκυρα την αρμόδια υπηρεσία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και να σε αποκαλούν ΡΟΥΦΙΑΝΟ.
    Πόσο να το αντέξεις το κοινωνικό στίγμα;
    Και τα μυστικά κονδύλια πόσο να φτάσουν πιά; Νυσάφι. Ούτε τα φροντιστίρια της μικρής δεν μπορώ να πληρώσω. Ασε δε που βγάλαν και το όνομα του παιδιού. Ρουφιανάκι…Ντρέπομαι να κυκλοφορήσω.

  4. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΤΕ
    ΣΑ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΒΑΛΑ.
    ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΘΕΥΘΥΝΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ