Αποχαιρετιστήρια επιστολή Επάρχου στον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή Ευάγγελο Πιπέρη

0
2810

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή κο Ευάγγελο Πιπέρη για την αγαστή και γόνιμη συνεργασία που είχαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας του στη Β΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

Εργάστηκε άοκνα, με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού, με ευθυκρισία και σεβασμό στους νόμους και στα ανθρώπινα δικαιώματα, έχοντας ως γνώμονα την προστασία και ασφάλεια των πολιτών.

Ηγήθηκε του Αστυνομικού Σώματος επιδεικνύοντας υψηλό φρόνημα, προσήλωση στο καθήκον και μέγιστη ικανότητα αντιμετώπισης κρίσεων, αρετές που κατεστάθησαν σαφείς ιδιαιτέρως στις παρούσες συνθήκες που διανύει η χώρα μας και στην διαχείριση της πανδημίας, πολλώ δε μάλλον σε μια ευάλωτη γεωγραφικά περιοχή.

Σε διαπροσωπικό επίπεδο συνεργαστήκαμε άριστα με σεβασμό και αμοιβαία εκτίμηση. Πέραν του θεσμικού του ρόλου γνώρισα έναν άνθρωπο οξυδερκή, αξιόπιστο, εργατικό, ευσυνείδητο, προσιτό, με ευαισθησίες.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια, επιμέλεια, ζήλο, υπευθυνότητα και ήθος να ενεργεί από τα νέα του καθήκοντα, ώστε να διασφαλίσει το ύψιστο κοινωνικό αγαθό της ασφάλειας των πολιτών.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία, ευημερία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

 

Με εκτίμηση

Ο Έπαρχος Κω-Νισύρου

Καμπανής Ιωάννης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ