Πρόσκληση σε Δωρεάν Διαδικτυακή Διάλεξη για την «Ποιότητα στον Τουρισμό» από την Anko

0
819

Η Νο 1 Εξειδικευμένη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Anko, διοργανώνει Ανοιχτή Διαδικτυακή Διάλεξη με θέμα η “Ποιότητα στον Τουρισμό” το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και ομιλητή τον κ. Γιώργο Ματσίγκο, Γενικό Διευθυντή του ομίλου Atrium Hotels.

 

Η ποιότητα στη βιομηχανία της φιλοξενίας ορίζεται ως «η συνεπής παράδοση προϊόντων και υπηρεσιών επισκεπτών σύμφωνα με τα αναμενόμενα πρότυπα». Όλο και περισσότερο, οι επισκέπτες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα όταν επισκέπτονται καταλύματα φιλοξενίας που οι υπηρεσίες τους πληρούν ή υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.

 

Ο κ. Ματσίγκος θα μιλήσει για το κρίσιμο αυτό ζήτημα και θα συζητηθεί πόσο καίριο ρόλο στην επιτυχία μιας επιχείρησης διαδραματίζει η λεπτομέρεια, το προσωπικό και η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες.

 

Ο κος Ματσίγκος από το 2010 είναι Γενικός Διευθυντής του ομίλου Atrium Hotels διευθύνοντας με μεγάλη επιτυχία τα 3 πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου.

Από το 1996 έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων ενώ τα 4 τελευταία χρόνια είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου. Επί της Προεδρίας του διοργανώθηκαν πολλές διεθνείς ημερίδες τουρισμού εστιάζοντας στην «Ποιότητα» και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Έχει συμμετάσχει σε πολλά forum για τον τουρισμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ενώ έχει συμβάλει στο άνοιγμα πολλών τουριστικών αγορών όπως Γαλλία, Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν.

 

Η διάλεξη θα υλοποιηθεί Live, 11:00-13:00 μέσω της πλατφόρμας Zoom.

 

Η Τουριστική Σχολή Anko προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους του τουριστικού – ξενοδοχειακού κλάδου και της εστίασης, να παρακολουθήσουν αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα διάλεξη. Στόχος της Anko είναι η υποστήριξη και η προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης του τουρισμού.

 

Δηλώστε τώρα συμμετοχή: https://bit.ly/2M8mqS1

Με την δήλωση συμμετοχής θα λάβετε το Zoom Link για την παρακολούθηση της διάλεξης.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • anko
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ