Στην αντεπίθεση πέρασε ο γυναικολόγος της Ρόδου: Κατέθεσε μήνυση πριν από λίγο σε μία από τις 20 γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει

0
1116

Μήνυση κατά μίας εκ των γυναικών που τον καταγγέλλουν για βιασμό, κατέθεσε πριν από λίγη ώρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ο γυναικολόγος που υπηρετεί στο νησί μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» ο γιατρός στρέφεται κατά της 55χρονης, η οποία ήταν και η πρώτη που προέβη τον Αύγουστο του 2020 στην υποβολή μήνυσης σε βάρος του, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό «τους ασκούς του Αιόλου» για τον γυναικολόγο.

Η μήνυση αφορά το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης και ζητείται για αυτό την ποινική δίωξη της 55χρονης μηνύτριας του.

Ο γιατρός περνώντας στην «αντεπίθεση» εκτός από την μήνυση υπέβαλλε χθες και αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου (τακτική διαδικασία), κατά της ιδίας, ζητώντας να του καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη εξαιτίας της μήνυσης που υπέβαλλε η 55χρονη σε βάρος του.

Πηγή: rodiaki.gr

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Ροδιακής», ο γιατρός που από την αρχή δηλώνει αθώος για τα όσα του καταμαρτυρούν, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά και κατά άλλων γυναικών που τον έχουν καταγγέλλει.

Συνήγοροι υπεράσπισης του γιατρού είναι οι κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελλής, ενώ τις καταγγέλλουσες εκπροσωπούν οι δικηγόροι κ.κ. Εύη Αρνιθενού, Μύριαμ Τομαρά και Στέλιος Αλεξανδρής.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ