Ξεκίνησε το έργο «Σήμανση ΕΟΔ Κω-Κεφάλου & Κω-Αγ. Φωκάς Νήσου Κω»

15
1932

Ξεκίνησε το έργο «Σήμανση ΕΟΔ Κω-Κεφάλου & Κω-Αγ. Φωκάς Νήσου Κω» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Συγκεκριμένα οι εργασίες πραγματοποιούνται στον οδικό άξονα Κως-Ψαλίδι-Αγ.Φωκάς, ύψους 128.248,54 ευρώ.

Ειδικότερα, το έργο αφορά στην οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση όλων των κατηγοριών, κατά μήκος του κύριου οδικού άξονα της Επαρχιακής Οδού Κω – Κεφάλου και Κω – Αγίου Φωκά, καθώς και εκείνη των συμβαλλουσών με αυτή οδών, στο μήκος που επηρεάζεται από την ύπαρξη του κυρίου άξονα. Επιπλέον προβλέπεται η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και η διαγράμμιση των κυκλικών κυκλοφοριακών κόμβων και των συμβαλλουσών οδών. Επιπλέον, προβλέπεται η αποξήλωση της υφιστάμενης πεπαλαιωμένης σήμανσης.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι έξι (6) μήνες.

Φορέας κατασκευής  είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της ΠΝΑΙ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Τεχνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Περιλαμβάνεται  στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφερειακής Αρχής, για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των νησιών, σε τμήματα που πρέπει να βελτιωθούν,  με σκοπό  την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρεπει να επιβαλουμε και τον σεβασμο προς την σηματοδοτηση ομως. Το καλοκαιρι που θα πλακωσουν οι υπαλληλοι απο Αθηνα κτλ να δουμε ποσο θα σεβαστουν τα σηματα.. αυτοι ερχονται εδω και αντι να προσαρμοστουν στον τροπο τον δικο μας, συμπεριφερονται με τον ιδιο ακριβως τροπο τον οποιο οι ιδιοι βριζουν στην Αθηνα κτλ.

  2. Άξιο αποριας
    Σας αλλάζουνε την σήμανση επιτέλους μετά από χρόνια που εισασταν απαραδεχτοι
    Και εσείς παρόλα αυτά αντιδράτε?

    Εμπορικός επισκέπτης στην Κω πάνω από 10ετια

    • Αποριας αξιο..
      μετα απο 10 χρονια παρουσιας στο νησι…να θεωρεις οτι αυτο ειναι το προβλημα και η προσδοκια των κατοικων του νησιου…..σα περα..παραξενε κοκοβιε…

  3. Οτι γινεται στο νησι ειτε απο το επαρχειο ειτε απι το δημο, βγαινουν το διδυμο ψιτ… και αχ νησακι και βαρανε. Εναι τα γνωστα κοπροσκυλα του πρωην .!!!

    • Καλα κανουμε και ειμαστε ΥΠΕΡ του Γιωργαρου..
      εσυ τραβας κανενα ζορι???
      Εσυ εισαι επι πληρωμης κοπροσκυλο,,,σημερα με τον κοψιμιο,,,αυριο με τον γητευτη…ΟΥΣΤ!!

      • Ωχ…ωχ…ωχ…πως ετσουξε!!!
        Καλο….
        Ακουσες???
        ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ…. σταθερα….οχι σε αιωρα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ