Ιωάννης Παππάς: Εξέταση εκπαιδευτικών για covid19 | «Η Ελευθερία μας είναι πλέον κοντά»

1
319

Εξέταση εκπαιδευτικών  για covid19.

 

Ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων, είχα ζητήσει να γίνει προληπτική λήψη τεστ ανίχνευσης του covid 19,  για τους εκπαιδευτικούς που θα μετακινηθούν από άλλους νομούς για να αναλάβουν καθήκοντα.

Είναι απολύτως απαραίτητο να τηρηθεί η διαδικασία από τους  εκπαιδευτικούς μας, ώστε να διαφυλαχθεί η ασφαλής λειτουργία των σχολείων,  η προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών και να μην προκαλούνται προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες, ιδιαιτέρως των μικρών νησιών μας.

Παράκληση για όσους δεν συμμετείχαν στην προληπτική εξέταση πριν την μετακίνηση τους, να τηρούν  απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας με μεγάλη προσοχή μέχρι την ολοκλήρωση των τεστ ανίχνευσης στον τόπο προορισμού. Να σεβαστούμε την προσπάθεια των κατοίκων των νησιών μας.

Ιωάννης Παππάς: «Η Ελευθερία μας είναι πλέον κοντά»

Η επιχείρηση «Ελευθερία» είναι πλέον πραγματικότητα και στο νομό Δωδεκανήσου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και κρισιμότερη υγειονομική επιχείρηση παγκοσμίως.

Από την Τρίτη ξεκινάει ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Γ.Ν.Ρόδου και θα ακολουθήσει ο εμβολιασμός στα υπόλοιπα νοσοκομεία και κέντρα υγείας του νομού μας. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας και να απαλλαγούμε οριστικά από αυτόν τον αόρατο εχθρό  που  πλήττει την ζωή και την καθημερινότητα μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υγειονομικούς για την καθημερινή αμέριστη συμβολή τους όλο αυτό το διάστημα.

Επιπλέον ανοίγει η  πλατφόρμα για τους πολίτες, ξεκινώντας από τους υπέργηρους άνω των 85 ετών.

Η «Ελευθερία» μας είναι πλέον κοντά, εμπιστευόμαστε την επιστημονική κοινότητα και εμβολιαζόμαστε, παράλληλα όμως τηρούμε τα μέτρα μέχρι να περάσει οριστικά ο κίνδυνος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ. ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΝΑ ΕΙΣΙΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ