Ιωάννης Παππάς: Θέλω να ευχαριστήσω τον Μητροπολίτη Κω-Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ για το πλούσιο κοινωνικό έργο που επιτελεί

0
530
Τις άγιες αυτές ημέρες μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα.
Ως ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης για το έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Κω προσφέραμε ποσότητες τροφίμων για τις ανάγκες του συσσιτίου της.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Μητροπολίτη Κω-Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ  για το πλούσιο κοινωνικό έργο που επιτελεί και εύχομαι το 2021 να είναι όλα καλύτερα για όλους

 

Ιωάννης Παππάς: Αλληλεγγύη στην πράξη

Τις άγιες αυτές ημέρες μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα. Οι φιλανθρωπικοί σύλλογοι της περιοχής μας, παράγουν τεράστιο κοινωφελές έργο και βοηθούν τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.  Αξίζει  να συνεισφέρουμε σε αυτήν τους την προσπάθεια , αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη μας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης επισκεφτήκαμε και  προσφέραμε ποσότητες   τροφίμων  στους φιλανθρωπικούς συλλόγους  «Αγία Σοφία» , «Νοιάζομαι και Πράττω» , «Λέσχη Lions Ηλιούσα Ρόδου» για να διανεμηθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται και στην Μητρόπολη Κω για τις ανάγκες του συσσιτίου της.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Συλλόγους και την Εκκλησία για το πλούσιο κοινωνικό τους έργο και εύχομαι το 2021 να είναι όλα καλύτερα για όλους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ