Ρόδος: Aρνείται τα πάντα ο γυναικολόγος που κατηγορείται για βιασμό και ασελγείς πράξεις

0
90

Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2021 αναμένεται τελικά να περαιωθεί από τον Πταισματοδίκη Ρόδου η προκαταρκτική εξέταση για την τρίτη δικογραφία που περιλαμβάνει 12 μηνύσεις, εις βάρος του καταγγελλόμενου για σεξουαλικά εγκλήματα γυναικολόγου – μαιευτήρα.

Έχουν ήδη περαιωθεί άλλες δύο με 5 και 3 μηνύσεις αντίστοιχα και την Τρίτη (22/12) ο μηνυόμενος παραχώρησε έγγραφες εξηγήσεις για την τελευταία, αρνούμενος τα όσα του καταλογίζουν οι 12 μηνύτριες.

Πρότεινε ωστόσο δύο μάρτυρες υπεράσπισής του, που θα καταθέσουν την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και ακολούθως η δικογραφία θα διαβιβαστεί μαζί με τις άλλες δύο στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Ο καταγγελλόμενος, όπως έγραψε η dimokratiki.gr, υπήρξε φειδωλός σε απαντήσεις – εξηγήσεις για τα όσα καταγγέλλουν εις βάρος του γυναίκες που δηλώνουν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων.

Πιο συγκεκριμένα αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από τις φερόμενες ως θύματα, δήλωσε ότι δεν τις θυμάται καν αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι τα όσα εξιστορούνται αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους, επιφυλασσόμενος μάλιστα να τις καταμηνύσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ