Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης: Εξ αποστάσεως, μέσω internet τα μαθήματα

0
832

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ
ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

Το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης ενημερώνει πως λόγω των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, δεν θα πραγματοποιηθούν το διάστημα αυτό μαθήματα με φυσική παρουσία μαθητών ή εκπαιδευτικών στους χώρους του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ.

Η αλληλεγγύη της εργατικής τάξης, όμως, δεν μπαίνει σε «καραντίνα»! Η ανάγκη για στήριξη των παιδιών των λαϊκών οικογενειών του νησιού στον αγώνα τους για ουσιαστική μόρφωση δεν εξαφανίζεται. Αντίθετα, γιγαντώνεται μπροστά στις εγκληματικές ελλείψεις της κυβέρνησης για όλες τις απαραίτητες υποδομές και υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω διαδικτύου.

Το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ ανακοινώνει την συνέχιση της διδασκαλίας μέρους των μαθημάτων του ΛΦΑ εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Για οποιοδήποτε ζήτημα οι ενδιαφερόμενοι γονείς και εκπαιδευτικοί μπορούν να καλούν στα 698-731-0052, 694-755-4752, στο τηλέφωνο του ΕΚΒΣΔ 2242-0-22394, να στείλουν email στο [email protected], καθώς και να ενημερώνονται στην σελίδα του ΕΚΒΣΔ στο Facebook, @ergatiko.kentro.bsd.

 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Πορφυρίου 21, Κως – Τηλ/Φαξ: 2242022394 // email: [email protected] // fb: @ergatiko.kentro.bsd

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ