Λαϊκό Φροντιστήριο Κω: Νέες εγγραφές – Πρόγραμμα μαθημάτων (ΦΩΤΟ)

1
1776

Στην τελική ευθεία λειτουργίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Οκτώβρη συνάντηση των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των κηδεμόνων τους, που παίρνουν μέρος στην πρωτοβουλία αυτή.

Αρκετές νέες εγγραφές πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αποδεικνύοντας από την μία πόσο σημαντικό είναι το εγχείρημα αυτό και από την άλλη την εμπιστοσύνη των γονέων προς το Εργατικό Κέντρο.

Από την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου έγινε αναφορά  στην σημασία ύπαρξης ενός τέτοιου εγχειρήματος στο νησί ώστε να στηριχθούν τα παιδιά των λαϊκών, εργατικών οικογενειών που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν φροντιστήρια.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τονίστηκε η σημασία της πραγματικής ταξικής αλληλεγγύης στον αγώνα των φτωχών λαϊκών στρωμάτων για το δικαίωμα στην μόρφωση, στην  εργασία αλλά και στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους στις αξίες της αλληλεγγύης, της συλλογικότητας και της αγωνιστικής διεκδίκησης.

Παράλληλα, για την καλύτερη προετοιμασία, η έναρξη των μαθημάτων μεταφέρεται για την Δευτέρα 19 Οκτώβρη με βάση το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε στην συνάντηση.

Καθώς έχει ξεκινήσει ήδη ο νέος κύκλος εγγράφων μαθητών και εκπαιδευτικών, για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 697-099-4079, 694-755-4752, 22420 22394, να στέλνουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην σελίδα του Εργατικού Κέντρου στο Facebook, καθώς και να στέλνουν email στο [email protected].

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. μπραβο στους καθηγητές που προσφερουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Μακάρι να μπορουσαν περισσότεροι ετσι ωστε να καλυφθουν πιο πολλα μαθήματα του Λυκείου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ