Κως: Αθώα η ιατρός που κατηγορήθηκε για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών

1
2127
Αθώα κρίθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου μια αναισθησιολόγος ιατρός κατηγορούμενη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών με τη μορφή της χορήγησης αυτών από ιατρό εν γνώσει του ό,τι δεν υπάρχει πραγματική και συγκεκριμένη ιατρική ένδειξη κατ’ εξακολούθηση.
Η ιατρός εφέρετο ειδικότερα στην Κω, στο χρονικό διάστημα από 1 Ιουλίου 2011 έως 28 Φεβρουαρίου 2012 να εξέδωσε συνταγή για τη χορήγηση ναρκωτικών σε τρίτο εν γνώσει της ότι δεν υπάρχει πραγματική και συγκεκριμένη ιατρική ένδειξη για τη χορήγηση σε τρίτο φαρμάκων με περιεχόμενο ναρκωτικές ουσίες.
Κατηγορήθηκε ειδικότερα ότι εξέδωσε 10 συνταγές επ’ ονόματι της μητέρας της ως πάσχουσα από ρευματοειδή αρθρίτιδα, για οπιοειδή αναλγητικά και συγκεκριμένα των φαρμάκων Loz Actiq, Lonalgal, Lexotanil και TTS Durogestic.
Στις συνταγές δεν φέρεται να αναγραφόταν, η εκδίδουσα αρχή, αλλά στη θέση της εκδίδουσας αρχής υπάρχει η σφραγίδα της κατηγορούμενης ως ιδιώτη ιατρού και στη θέση του συνταγογράφοντος ιατρού φέρεται πάλι η ίδια η κατηγορούμενη ως ιατρός του Ε.Σ.Υ..
Εφέρετο να είχε προκύψει εξάλλου ότι οι ποσότητες των προαναφερομένων συνταγογραφημένων φαρμάκων ηταν μεγάλες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο όμορφος κόσμος των ιατρών που πιάνονται στα πράσα άλλα …. τελικά… αθωώνεται!!!! Ο ορισμός της ατιμωρησίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ