ΣΥΡΙΖΑ Κω: Μόνη δικαίωση. Οι ναζί στη φυλακή

3
491

Μόνη δικαίωση. Οι ναζί στη φυλακή

Την Τετάρτη  7 Οκτωβρίου, το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του για τους 68 κατηγορούμενους στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τις δολοφονικές επιθέσεις κατά των Αιγύπτιων αλιεργατών και των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, καθώς και για την πιο κρίσιμη κατηγορία, αυτή της σύστασης, συμμετοχής και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Θα κληθεί να αποφασίσει για όλους εκείνους που απάρτιζαν τα τάγματα εφόδου και εκείνους που τα καθοδηγούσαν.

Για εκείνους που αποτέλεσαν πραγματική απειλή για τη Δημοκρατία την προηγούμενη δεκαετία.

Στις 7 Οκτώβρη, η μόνη δικαίωση είναι η καταδίκη των ναζί εγκληματιών. Όμως, ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ.

Το μίσος, η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, η βία απέναντι στον αδύναμο είναι διαχρονικοί και υπαρκτοί κίνδυνοι για την ελληνική κοινωνία. Απέναντί τους επιβάλλεται να ορθώσουμε τείχος και να μην επιτρέψουμε να ορίζουν τις ζωές μας. Να αντιμετωπίσουμε τις αιτίες που τα θρέφουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κω, καλεί τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του νησιού μας σε συγκέντρωση, ενόψει της απόφασης της Δικαιοσύνης, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Γιατί είναι δημοκρατικό μας καθήκον να αντισταθούμε στον εκφασισμό της κοινωνίας.

Γιατί η μόνη δικαίωση είναι οι ναζί στη φυλακή!

Ποτέ ξανά Φασισμός.

“Δεν είναι αθώοι. Οι ναζί στη φυλακή”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έβαλαν στην χώρα όλους τους παράνομους από 48 χώρες, ξεπούλησαν την χώρα, μας έβαλαν σε μνημόνιο 100 χρόνων, ΡΑΤΣΙΤΣΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΝΕ ΦΥΛΑΚΉ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΆ ΛΑΜΟΓΙΑ

  2. Σύριζα, μια κυβέρνηση που κατάφερε να συνεργαστεί με την γερμανική κυβέρνηση Και να ολοκληρώσει το έργο του Χίτλερ, σε συνεργασία με την μερκελ και 3ο μνημόνιο και αιώνια υποδούλωση της Ελλάδας..στους Γερμανούς,
    Τι έχετε να πείτε για το ζήτημα τής προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών που εκχώρησε την υποτιθέμενη μακεδονική εθνότητα και γλώσσα στους σκοπιανούς.
    Με το σκεπτικό η θαλλασα δεν έχει σύνορα Το 2015 ξεκίνησε το μαζικό λαθροεποικισμό τής Ελλάδος μας από ισλαμιστές προερχόμενους από, κάθε χώρα..εισρε υπέρ κάθε τι λαθραίου, παράνομου, υπερασπιζοντας δήθεν δημοκρατικά δικαιώματα.. Μουσουλμάνων βιαστών,τσιχαντιστων. Κτλ .

  3. Είστε Οι καθεαυτό προδότες και διαλυτές τού Ελληνικού Έθνους και τής ελληνικής κοινωνίας, και τα τ΄///τσεκια τους (σύριζα κω) έχουν το θράσσος και μιλάνε, μια ματσα από πουλημενα τομάρια..
    Είστε οι ίδιοι φυσικοί συνεχιστές τού βρωμερού σχεδίου των περασμένων γενεών δημοκρατών, δήθεν, προδοτων μεν. ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι υποδέχτηκατε, συνεχάρηκατε, συνεργάστηκατε και υπερασπίστηκατε τούς τωρινούς γερμανούς κατακτητές. Και νυν συνεργαστες των Γερμανών, αυτοί είστε.. Μια κλίκα προδοτων, Τούρκο σπόρων, ανθελληνων ,.. Σε αυτό συμμετέχει Και μερικοί βολευτές .. (καματερος..κ.α)……
    ΈΞΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ