Γ. Κανετάκης: Στην ΚΕ του #ΜέΡΑ25 «θα προωθήσουμε ζητήματα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας»- Στην ΠΓ ο Θ. Μπαράκας

1
484

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο οι εργασίες την 1ης Κεντρικής επιτροπής του #ΜέΡΑ25, με τον Γραμματέα μας Γ. #Βαρουφάκη να κλείνει με σύντομη ομιλία του τις εργασίες της.

Στην πρώτη συνεδρίασή της η Κεντρική μας επιτροπή συστάθηκε σε σώμα και προχώρησε στην εκλογή Πολιτικής Γραμματείας, Συντονιστή και επιτροπής δεοντολογίας και τήρησης του καταστατικού. Μια πρωτόγνωρη και πρωτοποριακή τεχνικά διαδικασία που έγινε επί 2 ημέρες διαδικτυακά!

141 άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας, τα μέλη της Κ.Ε. μας, ψηφίσαμε στα πλαίσια του καταστατικού και των αρχών του κόμματός μας και κάνουμε έτσι το ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ για την δημοκρατική και αποτελεσματική ταυτόχρονα συγκρότηση του ΜέΡΑ25.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συναγωνιστές συνοδοιπόρους και συντρόφους που αναλαμβάνουν αυτήν την ευθύνη!

Θέλω να ενημερώσω με την ευκαιρία όλες τις φίλες και φίλους Δωδεκανήσιους οτι η Περιφέρειά μας εκπροσωπείται στα Κεντρικά όργανα του #ΜέΡΑ25 με 2 στελέχη, τον γράφοντα Γιώργο Κανετάκη και τον Θανάση Μπαράκα που συμμετέχουν στην ΚΕ και την Π.Γ αντίστοιχα τον οποίο συγχαίρω κι από εδώ για την εκλογή του σήμερα στην Πολιτική Γραμματεία!

Θα εκμεταλλευτούμε αυτήν την δυνατότητα παρέμβασής μας στο κόμμα προωθώντας ζητήματα και πολιτικές προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας. Είναι δέσμευσή μας αυτή. Προχωράμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οχι ρε Γιωργη δεν θελουμε να προχωρησετε αλλο….
    καντε μια δημιουργικη ασαφεια….και πατε σπιτι σας…οχι αλλους σωτηρες!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ