Γ. Νικητιάδης: Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό μένουν τελείως ξεκρέμαστοι, δεν θα αντέξουν

7
940

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ : ΤΟ ΚΙΝΑΛ  ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

 

Στον συνεχιζόμενο εμπαιγμό των εργαζομένων στο χώρο του τουρισμού από την κυβέρνηση, αναφέρεται με δήλωσή του ο τ. Υφυπουργός Τουρισμού και Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΚΙΝΑΛ Γ. Νικητιάδης ο οποίος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους επόμενους μήνες προειδοποιώντας την Ν.Δ ότι εάν δε λάβει εγκαίρως μέτρα, θα αντιμετωπίσει καταστάσεις μη αναστρέψιμες. Η δήλωση του κ. Νικητιάδη έχει ως εξής:

«Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός πρέπει να αντιληφθούν ότι η πραγματική ζωή δεν αλλάζει με επικοινωνιακά κόλπα και ψεύτικες υποσχέσεις. Οι χιλιάδες εργαζόμενοι στο χώρο του τουρισμού έχουν φθάσει στα όριά τους. Ο κ. Μητσοτάκης, δε μπορεί να υπόσχεται πλήρη ικανοποίηση σε αιτήματα των εργαζομένων και η κυβέρνησή του να πράττει τα αντίθετα. Ή ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι ακριβώς υπόσχεται, ή συνειδητά κοροϊδεύει.

Ελπίζουμε ότι συμβαίνει το πρώτο.

Σε κάθε περίπτωση, καμμιά από τις ελπίδες που καλλιέργησε ο Πρωθυπουργός ενώπιον των εργαζομένων στη Ρόδο και την Κρήτη, όταν συναντήθηκε μαζί τους δεν υλοποιείται. Οι υπάλληλοι στον επισιτισμό μένουν τελείως ξεκρέμαστοι. Καμμιά πρόβλεψη, καμμιά αναφορά ούτε για τους μακροχρόνια άνεργους, ούτε για όσους δε βρήκαν δουλειά φέτος, ούτε για όσους δε συμπληρώνουν 50 ένσημα και ας διαβεβαίωσε τα περί του αντιθέτου ο Πρωθυπουργός. Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, δεν θα αντέξουν. Χιλιάδες οικογένειες οδηγούνται σε αδιέξοδο. Κύριοι, επιτέλους δείτε κατάματα το πρόβλημα και σταματήστε να εμπαίζετε. Το ΚΙΝΑΛ, εδώ και πολύ καιρό έχει επισημάνει τα προβλήματα και πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις. Λύσεις που αφορούσαν συνολικώς τον τουριστικό κλάδο. Εμείς, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ότι θεωρούμε θετικό, αλλά η κυβέρνηση θα μας βρίσκει απέναντι σε πολιτικές όπως αυτή που ακολουθεί με τους χιλιάδες εργαζόμενους στον τουρισμό. Το ΚΙΝΑΛ θα συνεχίσει δίπλα στους εργαζόμενους να στηρίζει και να προβάλλει τα δίκαια αιτήματά τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ή ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι ακριβώς υπόσχεται, ή συνειδητά κοροϊδεύει.

    Μήπως ξεχνάμε το λεφτά υπάρχουν; ή τα μέτρα Σαμαρά στο Ζάππειο έτσι για να αναφερθώ στους πιο πρόσφατους ηγέτες μας. Ο Αλέξης είναι εκτός συναγωνισμού με την κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο.

    Σημείωση. Βάλτε καμιά πιο πρόσφατη φωτογραφία του Γιώργου. Έχει χάσει πολλά κιλά από τότε.

  2. Οσο επιμενετε στο ΚΙΝΑΛ…
    Οσο υπαρχουν ατομα που αντιπαθει η κοινωνια..
    Οσο θα θυμαστε το ΠΑΣΟΚ μονο στις εκλογες…
    Οσο η Γεννηματα δεν ΒΛΕΠΕΙ το αυτονοητο…
    Αλλο τοσο το ποσοστο θα ειναι κολλημενο σε μονοψηφιο ποσοστο….

  3. Ρε αυτός Έχει ξενοδοχείο!σιγά που θα σκεφτεί εμάς!Όλοι τους ίδιοι Είναι!την πάρτη τους κοιτάνε!

  4. Νομίζεις πως μετά τον θάνατο του Κρεμαστινού είσαι πιο πάνω
    Τώρα φαίνεται η ανεπάρκεια κ έλλειψη επιχειρηματολογίας
    Πολύ μακράν
    Συμπαρίσταμαι κ είμαι κοντά στους αγωνιζόμενους κ πάσχοντες. Ολε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ